Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiuni promovate


Harta pensiunilor din Romania

Pensiuni in Romaniei
Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Crisana Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Bucovina Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova

Top 5 destinatii preferate de romani pentru vacanta de Rusalii

24 Mai 2017

Procentajul rezervarilor la hoteluri in perioada Rusaliilor a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform estimarilor platformei de rezervari hoteliere HotelGuru.ro. Printre destinatiile preferate ale romanilor care au ales sa calatoreasca de Rusalii se regasesc zonele turistice din Transilvania, statiunile de pe Valea Prahovei, regiunea Bucovinei dar si statiunile balneo-climaterice. Ca noutate, in acest an exista o cerere in crestere si pentru destinatiile din Ungaria aproape de granita cu Romania dar si Delta Dunarii.

Citeste tot »


Noaptea Muzeelor 2017: Ce muzee pot fi vizitate gratuit in Bucuresti

19 Mai 2017

Noaptea Muzeelor 2017 are loc sambata, 20 mai, iar la eveniment vor participa 145 de muzee si organizatii partenere din 45 de orase din intreaga tara. In Bucuresti, organizatorii au pregatit mai multe surprize vizitatorilor. Noaptea Muzeelor 2017, care a ajuns la a 13-a editie, este un eveniment care se desfasoara la nivel international si care este sarbatorit de peste 3.000 de muzee din 30 de tari europene, potrivit unui comunicat al Retelei Nationale a Muzeelor. In Bucuresti, 49 de muzee si organizatii partenere isi deschid portile in Noaptea Muzeelor si vor putea fi vizitate gratuit.

Citeste tot »


Cel mai mare turoperator român reia din vară charterele pentru Egipt

24 Martie 2017

Multitudinea de cereri din partea turiștilor români care vor să-și facă vacanțele în Egipt în această vară a determinat Christian Tour, cel mai mare turoperator român, ca din sezonul estival să reia charterele pentru această destinație, după o absență de doi ani; destinație unde estimează că va duce 4.000-4.500 de turiști români. Ultimele zboruri ale Christian Tour către destinații din Egipt (Sharm el Sheikh și Hurghada) au fost organizate în toamna anului 2015.

Citeste tot »


Noaptea Muzeelor 2017 va avea loc pe 20 mai

28 Februarie 2017

Editia din 2017 a evenimentului intitulat Noaptea Muzeelor va avea loc pe 20 mai. Muzeele bucurestene si nu numai isi asteapta vizitatorii la expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii si evenimente speciale interactive. Vizitatorii pot alege sa-si petreaca noaptea de 20 spre 21 mai 2017 parcurgand atat muzee si organizatii culturale care si-au facut o traditie din sarbatorirea acestui eveniment, cat si muzee si organizatii care s-au alaturat recent programului.

Citeste tot »


Anul acesta romanii aleg sa calatoreasca de Dragobete in detrimentul Valentine‘s Day

14 Februarie 2017

Odata cu Ziua Indragostitilor, luna februarie aduce si o crestere a rezervarilor online fata de alte luni ale anului, afirma hotelierii. Un site de specialitate din Romania preconizeaza faptul ca in a doua parte a lunii februarie gradul de ocupare a unitatilor de cazare va creste considerabil, depasind 70%-80% in zonele turistice. Conform estimarilor HotelGuru.ro varful de ocupare hoteliera va fi in weekendul 23 – 25 februarie, adica de Dragobete, urmat de weekendul 17 – 19 februarie.

Citeste tot »


« 1 2 3 ... 78 »