Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiuni promovate


Harta pensiunilor din Romania

Pensiuni in Romaniei
Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Crisana Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Bucovina Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova

FOTO Barajul Rausor si cabana Voina

14 Iulie 2015

Situata la iesirea din orasul Campulung, zona ce cuprinde barajul Rausor si cabana Voina este extrem de cautata de turisti. Barajul Rausor este situat la cativa kilometri de prima capitala a Tarii Romanesti, drumul trecand prin comuna Leresti. Peisajele sunt superbe, iar soseaua este perfecta. Barajul, a carui constructie a fost finalizata in 1987, este unul dintre cele mai mari din tara, avand o inaltime de 118 metri si o lungime a coronamentului de 380 de metri. Lacul de acumulare are o lungime de 4,5 kilometri pe Raul Targului si 2,8 kilometri pe Rausorul Lerestiului. In apropierea barajului Rausor, la 7 kilometri, se afla cabana Voina.

Citeste tot »


Cele mai lungi tuneluri din Romania

13 Iulie 2015

Infrastructura din Romania este mult in urma fata de alte tari din Europa. Asa se fac ca la capitolul tuneluri, cele mai lungi sunt cele construite in urma cu peste 50 de ani. Iar in ritmul in care se desfasoara lucrurile, este putin probabil ca in urmatorii ani sa se schimbe ceva. Asa ca imaginile cu tuneluri de pe soselele din Elvetia, Italia, Franta sau Germania nu le vom vedea curand si in Romania. Iata un minitop al celor mai mari tuneluri feroviare si rutiere din Romania. Primele 14 tuneluri pentru cale ferata sapate in piatra au fost construite de societatea St.E.G. intre anii 1856-1863, pe linia Oravita - Anina, si date in folosinta in decembrie 1863.

Citeste tot »


Care sunt cele mai sigure locuri din avion

9 Iulie 2015

Pentru o taxa in plus, unele companii aviatice ofera in momentul în care achiziţionezi un bilet si posibilitatea de a-ti alege locul. O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care sunt locurile ce ofera cele mai mari sanse de supravietuire intr-un avion sortit prabusirii. Statistica are la baza accidente aviatice soldate atat cu victime cat si cu supravietuitori. Conform analizei, locurile situate in partea din spate a avionului au avut, de-a lungul timpului, cele mai mici rate de fatalitate (32%), comparativ cu cele aflate in mijloc (39%), respectiv cu cele situate in partea din fata a aeronavei (38%).

Citeste tot »


FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov

6 Iulie 2015

Cascada Tamina, cea mai spectaculoasa din Brasov, va fi reabilitata si introdusa in circuitul turistic. Proiectantii au facut publice cateva imagini despre cum va arata cascada dupa noile amenajari. Reabilitarea va fi facuta de Regia Padurilor Sacele, care a readus la viata si Canionul 7 Scari, unic in Europa de Est. Cascada Tamina este un alt obiectiv spectaculos al Brasovului. In proiectul de reabilitare este prevazut ca la Cascada Tamina vor fi poduri suspendate cu lanturi, realizate din otel zincat, dar si o zona de unde turistii pot admira privelistea. Poate fi vizitata si acum, dar drumul este distrus aproape in totalitate.

Citeste tot »


Concept inedit pe litoral: apartamentul cu mai multi proprietari

4 Iulie 2015

Criza financiara se pare ca a luat sfarsit in Romania, iar acest lucru se vede pe piata imobiliara. Pe litoral se construieste extrem de mult, zona de nord din Mamaia sau sudul litoralului fiind adevarate santiere. Nu se construiesc doar hoteluri si pensiuni, ci si apartamente de vacanta care pot fi achizitionate intr-un nou sistem pentru tara noastra intitulat proprietate periodica. Acest tip de investitie se aplica de ani buni in Europa. In Bulgaria exista acest tip de apartamente inca de la mijlocul anilor 2000. Proprietarii pot cumpara aparatamente, fiecare dintre acestia urmand a locui cate o saptamana pe an in locuinta.

Citeste tot »


« 1 ... 12 13 14 ... 78 »