Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiuni promovate


Harta pensiunilor din Romania

Pensiuni in Romaniei
Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Crisana Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Bucovina Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova

Un cartier din Bucuresti, pe lista celor mai interesante locuri din Europa

30 Ianuarie 2017

Un site de calatorii a inclus un renumit cartier din Bucuresti pe lista celor mai interesante obiective turistice care trebuie vizitate. Site-ul TravelSupermarket include cartierul pe locul 18 într-un top al locurilor celebre din Europa si este recomandat pentru obiectivele turistice, liniste si pentru cladirile cochete. Primul loc in top este ocupat de Kreuzberg, un cartier din Berlin. Pe locul 2 este Miera Iela (Riga), iar pe 3 se afla Ancoats (Manchester).

Citeste tot »


Cum să călătoreşti cu mai puţin de 100 de euro

27 Ianuarie 2017

Nu cred că există cineva care să refuze o călătorie, oriunde ar fi ea. În urmă cu 20-30 de ani, călătoriile erau apanajul celor care aveau venituri peste medie. Astăzi, călătoriile au devenit accesibile unui număr mare de oameni. Nu doar lipsa vizelor în țările Uniunii Europene sau creșterea veniturilor a dus la acest fenomen. Apariția companiilor low-cost și dezvoltarea unor afaceri pe internet au dat posibilitea multora să viziteze foarte multe locuri.

Citeste tot »


Budapesta a interzis circulația în oraș a mașinilor Euro 0, 1, 2, 3 și 4

27 Ianuarie 2017

Vești proaste pentru românii care vor să călătorească la Budapesta cu mașina. Primarul general al capitalei Ungariei a interzis circulația în oraș, pe timpul zilei, a mașinilor poluante, încadrate în clasa de poluare Euro 0, 1, 2, 3 și 4 sau neîncadrate în nicio clasă de poluare. Cei care nu respectă interdicția vor fi amendați cu aproximativ 500 de euro. Aceste restricții nu sunt aplicate pe segmentele drumului expres M0 care tranzitează zona administrativă a Budapestei și pe segmentul de drum de la limita zonei administrative a orașului.

Citeste tot »


Topul celor mai sigure zece tari in care poti calatori

16 Ianuarie 2017

Atentatele recente din mai multe tari ale lumii au facut din turism un subiect sensibil. Tot mai multe persoane sunt reticente in a alege ca destinatie de vacanta o tara in care au fost atentate. Turcia este un bun exemplu. Daca in anii trecuti era o performanta sa gasesti un loc in statiunile din Antalya, lucrurile s-au schimbat radical acum. In acest moment, Sudanul de Sud si Siria sunt cele mai nesigure tari.

Citeste tot »


Calatoriile in lunile ianuarie si februarie, printre cele mai ieftine din an

9 Ianuarie 2017

Pentru calatorii care prefera sa isi organizeze vacantele din timp, lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai importante din an. Pe de o parte biletele de avion cu perioada de calatorie in luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decat media pretului biletelor in restul anului, daca sunt rezervate din timp. Pe de alta parte, in luna ianuarie companiile aeriene lanseaza cele mai mari promotii din an.

Citeste tot »


« 1 2 3 4 ... 78 »