Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiuni promovate


Harta pensiunilor din Romania

Pensiuni in Romaniei
Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Crisana Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Bucovina Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova

Muzeul Teatrului, un loc mai putin cunoscut din Bucureti

3 Aprilie 2015

In centrul Bucurestiului, in cladirea Teatrului National, se afla un muzeu mai putin cunoscut publicului. Muzeul Teatrului National cuprinde o colectie impresionanta de carti, manuscrise, tablouri, busturi ale actorilor si personalitatilor si alte obiecte. Muzeul reprezinta o calatorie in timp si clarificarea multor aspecte legate de istoria zbuciumata a Teatrului. Patrimoniul muzeului dateaza din anul 1942, din timpul directoratului lui Liviu Rebreanu, cand actorul George Franga scoate la lumina un adevarat tezaur teatral: tablouri, sculpturi, fotografii originale, obiecte personale si costume ce au apartinut unor actori, piese de mobilier, documente rare.

Citeste tot »


Site-uri de unde puteti downloada gratuit carti in limba romana

31 Martie 2015

Vacanta este un bun prilej de a citi. La plaja sau in avion, tolanit intr-un hamac sau retras intr-o cabana de la munte, te poti relaxa citind. Ebook-ul sau tableta inlocuieste treptat formatul clasic al cartilor si prinde tot mai mult in randul consumatorilor de literatura. Astazi este mult mai comod sa pui in geanta un asemenea dispozitiv decat o carte, asta pe langa faptul ca intr-un asemenea device poti pune mai multe carti. In ultimii ani, afacerea cartilor electronice a cunoscut o dezvoltare fara precedent, dar exista insa si site-uri care pun la dispozitia cititorilor carti care pot fi downloadate gratuit. Iata mai jos o lista cu astfel de site-uri.

Citeste tot »


GALERIE FOTO Cele mai ciudate strazi din lume

27 Martie 2015

In intreaga lume sunt construite fel de fel de strazi, unele dintre acestea detinand diverse recorduri. Asa se face ca avem strazi lungi de cativa kilometri, strazi inguste de abia incape un om sau strazi extrem de late. Iata mai jos o selectie de celor mai ciudate strazi din lume. Care este cea mai scurta strada din lume, cea mai ingusta strada din lume, cea mai complicata intersectie, cea mai serpuita strada, cea mai abrupta strada, cea mai lata strada din lume, cea mai lunga strada din lume, cel mai mare sens giratoriu si cel mai confuz sens giratoriu.

Citeste tot »


GALERIE FOTO Cel mai periculos drum din lume va fi redeschis

25 Martie 2015

Dupa mai bine de 10 ani, unul dintre cele mai frumoase dar si periculoase drumuri din lume va fi redeschis. Caminito del Rey sau Poteca Regelui se afla in Spania si a fostnumit adeseori cel mai periculos drum din lume din cauza inaltimii impresionante la care se afla si a lungimii de aproape 8 kilometri care traverseaza peisajul stancos al regiunii. Poteca incepe in satul El Chorro, din sudul provinciei Malaga, si leaga doua stanci, la 100 de metri deasupra raului Guadalhorce. Construit la inceputul anilor 1900, drumul asigura accesul la doua cascade din apropiere.

Citeste tot »


Cum arata Transilvania la 5 dimineata. Imagini care fac senzatie in intreaga lume

7 Martie 2015

Transilvania este un taram de vis pe care il descopera din ce in ce mai multi oameni. Inclusiv printul Charles s-a declarat fascinat de aceasta parte a Romaniei si a cumparat cateva imobile vechi pe care le-a reconditionat si le-a introdus in circuitul turistic. Si prestigioasa revista National Georgraphic recomanda Transilvania, despre care scrie ca este "un loc adancit in legende si imagini ale castelelor medievale in tonuri de sepia si lumina incetosata a lunii". Site-ul Bored Panda a publicat recent o serie de fotografii realizate de catre Alex Robciuc.

Citeste tot »


« 1 ... 18 19 20 ... 78 »