Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Cabana Craciuneasa - 1 Margarete, Marginimea Sibiului

Cabana Craciuneasa - TTP9132001SB
Sala conferinte: Nu
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Da
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Nu

Detalii pret

Pret camera dubla: 80 lei, pretul nu include mic dejun.

Numar total locuri: 47

Publicitate


Descrierea pensiunii

Pentru cei care doresc o schimbare de ritm, aer sau filozofie turistica va propunem, iarna, Alaska in locul Elvetiei.

Elvetia, la romani, poate fi asimilata cu Valea Prahovei sau Bran-Moeciu, deja-vu. Alaska este salbatica, infricosatoare, rustica, rascolitoare de spirit, dar relaxanta si mirifica.

Avantajele unui sfarsit de saptamana in Alaska sunt: pretul redus, distanta scurta si modul relativ usor de a se ajunge cu masina (274 km Bucuresti-Sibiu).

Ruta este Bucuresti-Ramnicu Valcea-Sibiu (274 km) apoi 30 km in munti, la poalele Cindrelului, pe Raul Mare.

Din Sibiu spre Sebes in comuna Cristian o cotiti la stanga spre Orlat, din nou la stanga spre Gura-Raului, iar apoi pe langa baraj pe Raul al Mare spre Craciuneasa in inima Alaskai.

Langa cabana este un loc unde se pot practica sporturi (volei, badminton, football) dar si jocuri. Puteti pescui, puteti merge in drumertii sau puteti face plimbari cu trasura. Pentru mici grupuri sunt disponibile ATV-uri pentru explorarea imprejurimilor. La cerere se pot organiza focuri de tabara si gratare. Se pot organiza vizite la Sibiu pentru vizitarea centrului vechi si a muzeelor.

Locatia Complexului Turistic Craciuneasa este la 30 km de Sibiu, in mijlocul unei paduri de conifere. Sibiul este unul dintre cele mai importante orase din Transilvania si Romania, oras ce beneficiaza de o istorie bogata, cu influente Sasesti si imprejurimi cu obiceiuri populare bine pastrate.

Gura Raului se gaseste la o distanta de 18 km de Sibiu si este un sat minunat cu vechi obieciuri si traditii. Raul Cibin ce traverseaza satul isi are izvoarele la o distanta nu foarte mare de cabana.

Daca urcati 15 km pe drumul forestier din stanga lacului veti descoperi in mijlocul padurii Cabana Craciuneasa, pe o insula inconjurata de apele Raului Cibin si de copaci vesnic verzi.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Sibiu, Localitatea Gura Raului,

Telefon: 0723.232.360, 0758.048.030

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.craciuneasa.ro

Comentarii utilizatori

Stroe Constantin a spus Duminica 27 Iulie 2014:

In aceasta vara(sfarsitul lunii Iunie, 2014) m-am deplasat la Cabana Craciuneasa,o zona superba ca locatie, in schimb am avut neplacuta surpriza sa nu gasesc nimic din conditiile prezentate pe site. Apa calda nu exista, televiziune inexistenta, decat un tv.la salariatul care ne-a intampinat in ziua respectiva. Curent electric decat pe timpul noptii, va imaginati ce mizerie si ce miros ingrozitor era in frigiderul, care noaptea ingheta si ziua se dezgheta. Bucataria nu era utilata cu apa curenta, daca aveai nevoie sa speli ceva, trebuia sa te delasezi in afara cabanei(20 m) la un izvor captat din rau. Nu mai vorbesc de drum, aproximativ 7 km, este groaznic respectiv plin de gropi, acolo iti poti testa masina daca rezista la rupere.


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net