Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Cabana Podragu - 1 Margarete, Transfagarasan-Vidraru

Cabana Podragu - TTP855002PT
Sala conferinte: Nu
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Nu
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Nu
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Nu

Detalii pret

Pret camera dubla: 90 lei, pretul nu include mic dejun.

Numar total locuri: 100

Publicitate


Descrierea pensiunii

Situata in partea centrala a Muntiilor Fagaras, zona Turnuri-Podragu este una din cele mai vizitate zone montane din masiv. Este vizitata de turistii care parcurg traseul de creasta, sau de cei care urca aici pentru a se bucura de frumusetea zonei.

Accesul se face din Orasul Victoria, pe poteca de picior pe Valea Arpasului sau pe Muchia Tarata. Doriti sa va petreceti un concediu activ la Cabana Podragu pe timp de vara? Cititi cum a fost pentru Daniela in vara lui 2007, si dupa aceea contactati-o pe Corina.

Telefonul Corinei este +40745319766, dar pe timp de vara o puteti contacta doar prin SMS-uri trimise la acest numar. Pentru alte detalii legate de cazare la Podragu puteti suna la Dan Opris, 0740041766, care este in Sibiu, dar care vorbeste cel putin odata la 2 zile cu Corina. Toamna si iarna pe Corina o puteti contacta pe adresa corina.iosif@gmail.com

Cabana Podragu este cabana din Muntii Fagaras situata la cea mai mare altitudine, 2136 m, pe o vale glaciara, valea Podragului, care se ramifica din valea Arpasul Mare, fiind marginita la est de Muchia Tarita si la vest de Muchia Piscul Podragului. In aval de cabana Podragu mai gasim o cabana, Cabana Turnuri, situata pe aceiasi vale, la 1520 m altitudine.

Accesul la cele doua cabane se face pe drum forestier, si pe poteca de picior, poteca neprezentind pe timp de vara greutati mari, iar pe timp se iarna se recomanda accesul in zona doar turistilor experimentati sau alpinistilor.

Transportul alimentelor, combustibilului, lemnelor, si al aproape tuturor lucrurilor de care este nevoie la cabane, se face cu ajutorul animalelor urecheate numite magari, sau in rucsac.

Din aceasta cauza Cabana Podragu pe timp de iarna este inchisa, dar in apropierea ei puteti gasi o anexa ce poate fi folosita in conditii bune ca si refugiu.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Arges, Localitatea Nucsoara,

Telefon: 0745.319.766

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.podragu.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net