Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Casa Danielescu Targu Jiu - 4 Margarete, Targu Jiu-Runcu

Casa Danielescu Targu Jiu - TTP587002JE
Sala conferinte: Da
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Da
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Da
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 230 lei, pretul include mic dejun.

Numar total locuri: 22

Publicitate


Descrierea pensiunii

Putine sunt locurile in care trecatorii se simt musafiri si in care timpul le este aliat. Si unde sa simti mai bine toate acestea decat intr-un spatiu deschis si primitor, elegant si exclusivist, extrem de potrivit tinerilor romantici, adultilor rafinati sau batranilor nostalgici?

Casa Danielescu a continuat povestea vremurilor apuse, desprinsa din secolul XX, in dinamismul unui prezent ce nu lasa ragaz la meditatie si relaxare. Conceptul propus distruge aceste mituri si vine in sprijinul musafirilor gazduiti, oferindu-le posibilitatea conturarii unui spatiu intim, propriu, specific trasaturilor de gen si ale activitatilor cotidiene.

Mediul gandit este unul ideal pentru sarbatorirea momentelor importante in compania celor apropiati, pentru intreprinderea unor activitati directionate de tip business, pentru savurarea celor mai alese preparate culinare specifice bucatariei romanesti si internationale sau pentru organizarea diferitelor tipuri de mese festive.

Casa Danielescu propune si respecta un set de valori de tip traditional alaturate in cel mai armonios mod elegantei si confortului de 4 stele. Astfel, trasaturi precum responsabilitate, profesionalism, decenta sau respect sunt regasite atat in cadrele vizibile ale servirii oaspetilor, cat si in zonele cu acces limitat, in spatele meselor frumos aranjate sau ale platourilor bogate.

La 30 de km de Casa Danielescu se afla Manastirea Tismana, Intr-un peisaj fermecator, asemenea unui castel medieval, manastirea Tismana este asezata pe varf de stanca, pe muntele Starmina, inconjurata de culmi impadurite si stancoase. De asemenea, in zona exista si alte locuri care merita vizitate, cum ar fi in vecinatatea Baii de Arama, la Ponoare, Podul lui Dumnezeu, Pestera Ponoarelor, Cheile Bulba, Pestera Bulba si rezervatia naturala de liliac salbatic (syringa vulgaris, Cheile Sohodolului, Pesterile Sohodolului, Muierii si Toplitei. De la Targu Jiu spre Tismana pot fi vizitate Cascada Vaii, Cheile Susitei, Cheile Runcului, Cheile Sohodului, iar in localitatea Borosteni se gaseste un sit arheologic avand asezari omenesti din paleoliticul mijlociu si neolitic.

La doar 10 km de Casa Danielescu puteti vizita Curtisoara, un loc pitoresc unde se gaseste casa fortificata Cula Cornoiu, construita in secolul al XVIII-lea si tot acolo se gaseste si un interesant muzeul al satului.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Gorj, Localitatea Barsesti, Strada: Localitatea Componenta Barsesti, nr. 1 (langa reprezentanta VW / Audi – Nurvil)

Telefon: 0758.063.611, 0253.219.003

Fax: 0253.219.004

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.casadanielescu.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net