Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Casa Stroea Bicaz - 3 Margarete, Lacul Bicaz (Izvorul Muntelui)

Casa Stroea Bicaz - TTP746001MV
Sala conferinte: Nu
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 100 lei, pretul nu include mic dejun.

Numar total locuri: 14

Publicitate


Descrierea pensiunii

"Libertatea calatoriei deschide mintea catre niste posibilitati nelimitate. Daca nu faci nimic neasteptat, nimic neasteptat nu ti se va intampla."

"Casa Stroea" va asteapta in orasul Bicaz, la poalele muntelui Ceahlau, la 25 km de Piatra Neamt si de Lacu Rosu si la 3 km de barajul Izvorul Muntelui.

Indreptandu-va spre Lacu Rosu, in comuna Bicaz Chei si comuna Bicazu Ardelean intalniti Cheile Sugaului, un adevarat "muzeu in aer liber". La intrarea in Cheile Bicazului, la aproximativ 300 m diferenta de nivelul soselei, se afla Pestera Munticelu. Intrand in Cheile Bicazului pe la Poarta de Piatra veti putea admira Piatra Altarului (1129 m altitudine). Piatra Singuratica, peretii calcarosi ai stancilor ascund pesteri de o deosebita frumusete, Pestera Neagra si Pestera Cascada. Dupa 8 km de frumusete naturala se ajunge la Lacu Rosu, un lac de baraj natural, aflat la o altitudine de 983 m.

Luand DN 15 veti putea vedea barajul Izvorul Muntelui, cu Lacul ce-i poarta numele, sau cunoscut si sub numele de "lacul Bicaz" - cel mai mare lac artificial din Romania cu o lungime de 40 km. Strabatand drumul pe langa lac veti vedea Masivul Ceahlau (varful Toaca 1904 m) in toata splendoarea lui. Trecand prin Buhalnita veti putea vizita Manastirea Buhalnita ctitorita de Miron Barnovschi Voievod in 1627, continuand veti ajunge la Poiana Teiului, mai departe pe DN 15 ajunsi in comuna Ceahlau urmand drumul spre satul Schit la 3 km de DN intalniti Palatul Cnejilor, intorcandu-va spre Durau, in statiuni nu puteti trece mai departe fara sa nu vizitati manastirea pictata de N. Tonitza, continuand drumul spre Bicaz prin Parcul National Ceahlau.

Vizitand Piatra Neamt va veti putea plimba cu telegondola, puteti trece pe la Curtea Domneasca (Stefan cel Mare), Muzeul de Istorie, Muzeul de ceramica Cucuteni. Dar nu trebuie sa plecati din Bicaz inainte de a vizita Muzeul de IStorie (fost teatru regal), primaria (casa regala).

Va multumim ca ati ales sa va opriti la "Casa Stroea", unde puteti admira o colectie de pictura si multe alte lucruri.

In zona noastra puteti vizita manastirile tinutului neamtului, casa lui Ion Creanga, Cetatea Neamtului, muzeul lui Ion Popo din Tarpesti etc.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Neamt, Localitatea Bicaz, Str. Barajului Nr.11

Telefon: 0233.254.122, 0745.911.198

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.casastroea.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net