Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Hotel Flamingo Miercurea-Ciuc - 3 Margarete, Miercurea Ciuc

Hotel Flamingo Miercurea-Ciuc - TTP9171001VF
Sala conferinte: Da
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Nu
Parcare: Da
Piscina: Da
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 180 lei, pretul include mic dejun.

Numar total locuri: 52

Publicitate


Descrierea pensiunii

Hotelul Flamingo se afla intr-un mediu calm si linistit in partea nordica a orasului Miercurea-Ciuc. Edificiul este accesibil cu ajutorul mijloacelor de transport comun si cu masina.

Noul hotel cu cele 52 de locuri, cu instalatiile moderne si cu prestatiile sale satisface si cele mai sofisticate pretentii. Mediul armonios cu muntiile si padurile din imprejurimi ofera o recreatie placuta pentru cei care vor sa se odihneasca si sa se distreze.

Pe langa celelalte avantaje, situarea hotelului nostru permite vizitarea mai multor monumente istorice, exploatarea unor spatii geografice de o frumusete unica precum si cunoasterea unor traditii si obiceiuri specifice locului.

Hotelul Flamingo este ideal pentru toti care doresc cazare de calitate la un pret accesibil. Cele 26 de camere amenajate armonios, restaurantul si clubul de noapte stau mereu la dispozitia clientilor .

Motoul de pe portile secuilor, care dovedeste ospitalitatea lor, poate fi considerat si motoul nostru: " Pentru cel care intra pace, pentru cel care pleaca binecuvantare". Hotelul Flamingo va asteapta cu drag in fiecare zi a anului.

Atractii turistice

Biserica din Sumuleu-Ciuc

Pelegrinajul la Sumuleu-Ciuc face cunoscut orasul Miercurea-Ciuc pentru multi din tara si peste hotare. Pe langa acest fapt are importanta deosebita in accentuarea rolului unificator a credintei si a sentimentului de a apartine unui intreg. In cazul in care excursia dumneavoastra nu ar fi concomitenta cu pelegrinajul, veti putea avea parte in amintiri memorabile prin vizitarea bisericii si prin parcurgerea drumului pelegrinat.

Capalna Salvator

Capalna Salvator datorita legendei sale mistice este una dintre atractiile cele mai interesante de pe Muntele Sumuleu-Mic. Despre construirea acesteia nu avem date certe doar o legenda sugereaza cateva informatii despre existenta ei . Legenda spune ca ar fi fost construita in amintirea victoriei de la Belgrad.

Lacul Sfanta-Ana

Lacul Sfanta-Ana este locul cel mai potrivit pentru o excursie scurta, aflandu-se in regiunea atractiva a Bailor Tusnad, fiind cel mai des vizitat raritate naturala. Marcajul turistic care porneste din Baile-Tusnad asigura o tura potrivita pentru turisti. Pentru cei care vor sa vina cu masina, drumul asfaltat dinspre Targu-Secuiesc prin Baile-Balvanyos sau dinspre Miercurea-Ciuc si Sfantu-Gheorghe este o alta posibilitate de a ajunge.

Lacul Rosu

Lacul Rosu este o alta atractie naturala, care merita sa fie vizitat. Din Miercurea-Ciuc cu masina este usor de apropiat si garanteaza o recreatie placuta pentru oaspetii nostrii. Legenda unica a triunchiurilor de copaci din lac inspaimanteaza vizitatorii, dar dupa o plimbare scurta cu barca opinia se schimba, fiindca aceasta atractie turistica ofera sentimentul de pace si liniste pentru cei care vor sa se odihneasca.

Madaras-Harghita

Acest teritoriu poate fi un simbol ermetic. Nu este usor de cucerit varful cel mai inalt, de 1801 m al Muntii-Harghitei, dar pentru cei care reusesc sa ajunga la varf, reprezinta o relaxare placuta. Cand vremea este insorita viziunea panoramica devine o impresie de neuitat pentru vizitatori.

Baile-Harghita

Baile-Harghita este localitatea care apartine tot orasului Miercurea-Ciuc, aflandu-se la 20 de km de oras, ofera o relaxare placuta mai ales fanilor sporturilor de iarna, deoarece partiile sunt cele mai bune din intregul teritoriu. Va recomandam vizitarea acestei localitati atat iarna cat si vara. Cu masina si pe undrum de calitate este usor accesibil.

Cheile Bicazului

Teritoriul faimos datorita serpentinelor si stancilor este unic in Ardeal. De la Miercurea-Ciuc se afla la o distanta de o ora cu masina. Stancile cunoscute ca paradisul alpinistilor sugereaza respect si maretie.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Harghita, Localitatea Miercurea Ciuc, Str. Topliţa 141/A

Telefon: 0266. 313.600, 0744.291.784

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.hotelflamingo.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net