Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Hotel Sighisoara - 3 Margarete, Sighisoara

Hotel Sighisoara - TTP9130002DK
Sala conferinte: Da
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Nu
Parcare: Nu
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 210 lei, pretul include mic dejun.

Numar total locuri: 72

Publicitate


Descrierea pensiunii

In intreaga cetate a orasului Sighisoara se pastreaza cladiri vechi apartinand unui interval cuprins intre secolele XVI si XVIII. Una din zonele bine conservate si reprezentative este strada Scolii, care pastreaza integral fondul vechi de case, cele mai multe de pe aceasta strada, care isi pastreaza structura parcelara originala, mai pastreaza pivnitele din piatra medievala ca si planurile initiale si spatii cu bolti gotice sau de Renastere. Marea majoritatea a acestor cladiri au fost insa reboltite in baroc, oferind un grup reprezentativ de spatii de arhitecura civila apartinand acestui stil.

Cladirea hotelului (formata din 2 constructii civile ) , formeaza un corp comun si reprezinta de fapt fosta casa Zeiglerische. Ele au fost unificate inainte de 1886 in momentul in care primaria orasului s-a mutat in aceste corpuri. Sacrificandu-se traveea gangului casei nr.4, cele 2 cladiri au fost unite printro casa a scarilor moderna si tot atunci ambele cladiri au fost inaintate cu inca un etaj.

Casa de la nr.4 avea un plan aproape patrat, cu un gang de acces in flancul stang al cladirii, boltit semicilindric, iar camerele de la parter si etaj se ordoneaza pe 2 axe si in dublu tact .La parter in randul de camere dinspre curte se pastreaza o bolta gotica in mreaja, cu nervuri de mortar si caramida, precum si bolti semicilindrice cu penetratii specifice secolului al XVI-lea.Casa avea initial un acoperis in 2 ape cu coama paralela cu strada . Urma acestuia este vizibila pe calcanul casei de la nr.2. ... ... mai multe detalii le aflati vizitand orasul Sighisoara.

Turistii sunt asteptati cu 29 de camere (single si duble), 3 apartamente amenajate confortabil, fiecare din acestea avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior. Sala de conferinte este dotata cu utilitati specifice pretentiilor momentului. Crama dispune de o gama de vinuri de vita nobila atent sele - ctionate . Diversele servicii oferite clientilor sunt de cele mai inalte clase pentru a spori savoarea clipelor petrecute aici.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Mures, Localitatea Sighisoara, Strada Scolii nr. 4-6

Telefon: 0265.771.000, 0743.592.533

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.sighisoarahotels.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net