Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiunea Ana Maria Solca - 4 Margarete, Putna

Pensiunea Ana Maria Solca - TTP211001WT
Sala conferinte: Nu
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 120 lei, pretul nu include mic dejun.

Numar total locuri: 10

Publicitate


Descrierea pensiunii

Imediat ce intri in curte, in fata ochilor apare in dreapta casa cu cele doua parcari, iar in stanga foisorul.

Dar parca totul paleste in fata maretiei muntelui ce se deschide in fata, si care, prin desimea si culoarea brazilor te invita in toate anotimpurile sale sai cunosti tainele. Privelistea din jurul casei este imbogatita de un mic havuz construit din piatra si inconjurat de flori, de un balansoar, scranciob, locuri de joaca pentru copii, dar si de o generoasa pajiste, care pe tot parcursul verii este alba de margarete.

Casa a fost construita in stilul arhitectonic al caselor bucovinene, in care predomina lemnul: la exterior, la cerdacul care inconjoara casa, la sindrila acoperisului, dar si in interior, unde o scara rustica asigura accesul la mansarda a carui tavan este sprijinit pe grinzi masive.

Parterul este generos ca spatiu si este impartit in doua zone. Holul de intrare – in stanga se afla locul de gatit bine dotat cu plita si cuptor electric, frigider, masina de spalat vase si locul de luat masa – se deschide printr-un glasvant spre living a carui dotare cu bar, televizor, semineu si canapele asigura un loc bun de relaxare.

In partea dreapta a holului este un grup sanitar de serviciu precum si doua dormitoare cu bai aferente, utilizate de membrii familie.

Etajul este destinat musafirilor. Holul spatios asigura accesul in cele patru camere, dar numai dupa ce gramofonul, radioul cu lampi, torcatoarea amplasate aici iti incanta ochiul. Camerele sunt diferentiate intre ele prin suprafata, prin orientarea ferestrelor, prin culoarea faiantei si a gresiei din bai, dar si prin culoarea mobilierului.

Confortul in toate anotimpurile este asigurat de apa rece si calda din sursa proprie (fantana cu hidrofor), de incalzirea centralizata prin calorifere in camere si exclusiv prin pardoseala in bai.

Avand in vedere pozitia pensiunei, se pot organiza excursii atat la manastirile din judet dar si drumetii pe diferite trasee, iar pentru petrecerea serilor puteti opta pentru jocuri, plimbari, etc.

In imediata apropiere a pensiunei s-a construit un foisor complet din lemn cu multiple utilitati, care adaposteste fantana cu ciutura, gratarul, afumatoarea, dar si un colt amenajat pentru conversatii sau chiar masa.

In perioada calda se poate beneficia de un scranciob, hamac, locuri de odihna pe ceardac, pe malul iazului sau langa capitele de fan. Iarna, panta pajistei se poate transforma intr-o veritabila partie pentru saniute sau schiuri.

Toate cele prezentate, la care adaugam aerul puternic ozonat si alte surprize pentru cei ce ne calca pragul, ne determina ca toate perioadele de vacanta si sfarsituri de saptamana sa le petrecem cu mare placere la cabana familiei noastre.

Pornind de la ideea construirii unui loc de refugiu pentru familie, ceea ce trebuia sa fie o mica casa construita in stil taranesc, a devenit, in final, un loc suficient de primitor pentru prieteni sau pentru prietenii prietenilor.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Suceava, Localitatea Solca, Str. Victor Vasilescu, Nr. 13 bis

Telefon: 0230.477.063, 0743.318.999

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.pensiune-anamaria.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net