Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiunea Casa Matei - 4 Margarete, Valea Buzaului

Pensiunea Casa Matei - TTP862001IY
Sala conferinte: Da
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Da
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 220 lei, pretul include mic dejun.

Numar total locuri: 40

Promotii active ale acestei pensiuni:

In toate tarifele de mai sus sunt incluse: micul dejun, parcarea pazita, T.V.A., Internet wireless, accesul la toate posibilitatile de agrement: biliard, biblioteca, piscina, teren de tenis

Publicitate


Descrierea pensiunii

Pensiunea "Casa Matei" este localizata pe Valea Buzaului, in Berca, la o distanta de 16 km de orasul Buzau si 122 Km distanta de Bucuresti.

In apropierea Pensiunii se afla Vulcanii Noroiosi de la Berca. In afara vulcanilor de la Berca, numiti si Fierbatori, mai exista inca trei areale de Vulcani Noroiosi in apropiere: Paclele Mici, Paclele Mari si Beciu.

Din componenta administrativa a comunei Berca face parte si localitatea Plescoi. In localitatea PLESCOI se pregatesc Carnatii de Plescoi – marca europeana inregistrata.

Pensiunea este asezata langa raul Buzau, intr-o zona foarte linistita, nepoluata si cu oameni primitori. Pensiunea a fost inaugurata in ianuarie 2007.

Pensiunea "Casa Matei" este singura pensiune apreciata cu patru stele-margarete de catre Autoritatea Nationala pentru Turism si ANTREC, din intreaga zona turistica de pe Valea Buzaului! Deviza pensiunii este - "Ospitalitate si rafinament" !

Pentru calitatea serviciilor sale si pentru specificul sau inconfundabil, Pensiunea "Casa Matei" a primit Premiul National Margareta de Aur pentru Gastronomie- ANTREC 2009.

Gastronomia rafinata si creativitatea bucatarului sef vor fi, cu siguranta, o provocare noua si interesanta pentru gusturile dumneavoastra. Exista restaurant cu 150 de locuri si terasa in aer liber. Pentru cazare, Pensiunea "Casa Matei" dispune de 19 camere si un apartament, toate dotate cu baie individuala. De la parter la mansarda tarifele variaza in functie de suprafata si de dotarile camerelor. Daca aveti o afacere de succes si doriti sa analizati performantele ei periodice, gasiti cele mai potrivite conditii de organizare a unui seminar sau a unei conferinte la "Casa Matei".

Pensiunea Casa Matei este o excelenta propunere pentru un sfarsit de saptamana sau pentru diverse evenimente dragi din viata personala.

Valea Buzaului, va invita sa o descoperiti! Imprejurimile Pensiunii sunt recunoscute pentru schiturile si manastirile vechi de peste 300 de ani, veritabile monumente de arhitectura brancoveneasca.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Buzau, Localitatea Berca,

Telefon: 0238.510.830, 0724.265.193

Fax: 0238.510.831

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.casa-matei.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net