Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiunea Ela din Novaci - 3 Margarete, Ranca-Novaci

Pensiunea Ela din Novaci - TTP585001OQ
Sala conferinte: Nu
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Nu

Detalii pret

Pret camera dubla: 80 lei, pretul nu include mic dejun.

Numar total locuri: 20

Publicitate


Descrierea pensiunii

Pensiunea "Ela" se afla in orasul Novaci, jud Gorj, la cca. 45 Km de Tg Jiu, orasul marelui Brancusi. Daca va aventurati intr-o calatorie prin minunatele tinuturi de munte de la poalele Parangului nu ezitati sa ne vizitati.

Pensiunea noastra va ofera posibilitati de cazare de cea mai buna calitate fiind dotata corespunzator standardelor moderne occindentale. Poposind aici veti respira aerul curat al unei zone montane nepoluate si va veti racori sufletul cu apa rece ca gheata a raului Gilort.

Pensiunea "Ela" este acreditata si inscrisa in circuitul turistic rural Antrec. Pensiunea se afla intr-o zona cu mare potential turistic, la poalele muntilor Parang, la numai 18 Km de statiunea montana Ranca, zona renumita prin peisajele sale pitoresti pe care le ofera vizitatorilor.

Sunt oferite servicii foarte bune de cazare. De asemenea exista si posibilitati de agrement, sport, odihna si relaxare intr-un cadru natural si plin de traditie. Accesul se face foarte usor, pe drumul national 67 C, drum proaspat modernizat. Daca toate acestea inca nu v-au convins sa ne vizitati va spunem ca toate acestea le puteti avea la un pret rezonabil.

Pensiunea "Ela" ofera servicii complete de cazare in cele mai bune conditii de confort. Exista 8 camere disponibile care pot sa primeasca peste 20 de vizitatori. Fiecare camera este mobilata modern, este dotata cu televizor color cu transmisie cablu, baie cu toate dependintele (dus, apa calda nonstop etc.).

Toate camerele sunt incalzite prin incalzire centrala, iar apa calda si rece este la discretie. Exista si un salon in care se poate servii masa sau se pot organiza festivitati la diferite ocazii, aproximativ 40 locuri. De asemenea se pot organiza intruniri si conferinte.

Exista si posibilitati de agrement si relaxare prin sport. Turistii care ne deschid portile vor beneficia de un mini teren de sport si multe altele. La cererea oaspetilor se pot organiza excursii, vanatoare, pescuit pentru a va bucura mai din plin de zona montana si bogatiile ei.

Camerele sunt de 2,3 si 4 locuri si sunt foarte spatioase insumand un total de 250 mp spatiu util in pensiune. Datorita situarii pensiunii la aproximativ 20 m de raul Gilort exista posibilitatea de pescuit, baie si plaja pe perioada de vara.

Pensiunea Ela mai ofera 20 locuri de parcare in interiorul incintei sale iar pentru a face cat mai placuta si de neuitat sederea la pensiune gazda ofera din partea casei bauturi alcoolice naturale, tuica de pruna, vin si altele produse in gospodaria proprie.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Gorj, Localitatea Novaci, Str. Valea Gilortului Nr. 8

Telefon: 0253.466.355, 0744.547.161, 0769.629.417

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.pensiuneaela.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net