Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pensiunea Semeniuc Bucovina - 3 Margarete, Vatra Dornei

Pensiunea Semeniuc Bucovina - TTP29002IO
Sala conferinte: Nu
Sala de mese / Restaurant: Da
Foisor / Gratar: Da
Parcare: Da
Piscina: Nu
Inchiriat ATV: Nu
Loc de joaca pentru copii: Nu
Acces animale de companie: Nu
Televiziune prin satelit: Da
Telefon in camera: Nu
Internet wireless: Da

Detalii pret

Pret camera dubla: 170 lei, pretul include mic dejun.

Numar total locuri: 16

Publicitate


Descrierea pensiunii

Bucovina este, in ansamblul sau, un imens atelier de creatie, un depozitar al artei populare traditionale, de o valoare estetica majora. Conditiile istorice, economice, au contribuit din cele mai vechi timpuri la aparitia si statornicirea caracterelor proprii ale artei populare bucovinene. Aici natura inconjoara cu peisaje de un pitoresc rar intalnit asezamintele religioase care si-au castigat de mult faima in lume, bisericile pictate ale Bucovinei sunt adevarate albume de imagini deschise in aer liber.

Orasul Campulung Moldovenesc, aflat pe drumul european E 576 ce traverseaza muntii pentru a face legatura intre judetele Suceava si Bistrita-Nasaud, la 65 de kilometri de Suceava- vechea capitala a Moldovei si 120 de kilometri de Bistrita- unde incepe legenda Transilvaniei lui Dracula. Balcescu il numea “templu de glorie al moldovenilor”, Kogalniceanu “cea mai frumoasa parte a Moldovei, cu Campulungul, vechea republica romana, cu Suceava, capitala domnilor crai, cu cele mai frumoase si mai bogate manastiri”. Daca Ardealul cu resturile sale arheologice, este tara clasica a trecutului roman in Dacia, Bucovina este tara clasica a trecutului romanesc.

Situata in orasul Campulung Moldovenesc - Pensiunea Semeniuc se afla intr-o oaza de liniste cu multa iarba si arbori. Pensiunea ofera conditii optime pentru cazare si destindere, avand la dispozitie 8 camere elegante cu paturi duble sau simple, televizor color, baie dotata cu toate utilitatile necesare. Se poate opta pentru cazare si pensiune completa sau cazare si demipensiune, pentru oricare din variante gazdele foarte primitoare si amabile vor avea grija sa petreceti un sejur unic si de neuitat in fiecare sezon al anului. O data ajuns aici nu-ti doresti altceva decat ca timpul sa se opreasca in loc pentru a putea admira frumusetea locurilor, deoarece pensiunea reprezinta punct de plecare pentru pelerinaj catre salba de manastiri si biserici medievale: Moldovita, Sucevita, Marginea, Putna, Radauti, Vornonet, Manastirea Humor, Cacica (biserica de sare, cetatea); turism ecvestru: drumetii calare, vizitarea Hergheliei Lucina si a rezervatiei Lucina; trasee de munte, drumetii: Slatioara-Rezervatia Codri Seculari-Rezervatia Todirescu-Rarau-Pojorata, Campulung Moldovenesc-Moara Dracului-Saua Ciobanilor-Varful Rarau-Muncei Rarau-Paraul Mesteacan, Cabana Mestecanis-Varful Piciorul Lat-Poiana Fierului-Varful Giumalau-Saua Colbu-Comuna Pojorata, Carlibaba-Iedu-Batca Tatarcei-Lucina, Dorna Candreni-Poiana Negri- Cabana Negrisoara-Rezervatia 12 Apostoli. In masivul Rarau se poate face alpinism, iar traseele turistice pot fi ajustate in functie de conditia fizica a membrilor grupului. Pensiunea Semeniuc va ofera posibilitatea de a imbina traditiile localnicilor cu tot ce inseamna confortul si conditiile cerute pentru un turism modern.

Galerie foto


Publicitate


Contact

Adresa: Judetul Suceava, Localitatea Campulung Moldovenesc, strada Nicu Dracea nr. 6

Telefon: 0230.314.549, 0230.311.714

E-mail: Email pensiune

Adresa web: www.pensiunesemeniuc.3x.ro

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!

Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net