Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


IKEA inchide restaurantul din Baneasa pentru aproape o luna

8 Ianuarie 2016

IKEA a anuntat ca restaurantul din Baneasa se va inchide, incepand de luni, 11 ianuarie. Acesta se va redeschide pe 15 februarie, dupa ce vor fi terminate lucrarile de renovare. Conform comunicatului de presa, in cadrul lucrarilor de renovare vor fi refacute sistemele de climatizare si de economisire a energiei. In anul 2015 restaurantul IKEA a fost localul cu cele mai mari incasari. Exista insa si o veste buna. Restaurantul de la parterul magazinului, unde se vand hot-dogi la pretul de 1 leu, va ramane deschis. Aici, in intervalul 2014-2015, s-au vandut 3,5 milioane de hot-dogi.

Citeste tot »


Peste 155.000 de romani au plecat in vacanta de Revelion

3 Ianuarie 2016

Peste 147.000 de romani si-au petrecut Revelionul in statiunile din tara, in scadere cu 3,5% fata de anul trecut,cheltuind naproximativ 140 milioane de nlei, cu 1,5% mai putin comparativ cu anul precedent. In strainatate au ncalatorit, prin intermediul agentiilor de turism, pentru petrecerea nsarbatorilor de iarna, din acest an, aproape 8200 de turisti, in scadere cu 5% fata de anul 2015. Acestia au cheltuit in afara tarii, numai pentru nservicii turistice, 4.8 milioane euro, suma aproximativ egala cu cea din anul anterior.

Citeste tot »


In perioada 21-23 august are loc Festivalul de lauta din Cetatea Neamt

16 August 2015

Festivalul de lauta din Cetatea Neamt ajunge anul acesta la cea de-a cincea editie, avand ca oaspeti in perioada 21-23 august muzicieni ai pleadei de lautisti din Romania: Constantin LAZAR (Iasi), Costin SOARE (Bucuresti) si Alexandru CREȚESCU (Timisoara). Sala Sfatului din semeata cetate de hotar asteapta melomanii de la ceasurile 7 ale serii cu concerte de lauta si recitaluri de poezie medievala. Stihurile vremurilor de mult apuse vor prinde viata intre zidurile cetatii de hotar gratie jupanitelor din Ordinul Musatinilor (Tinutul Radautilor) si domnitelor din Ordinul Basarabilor (Klausenburg).

Citeste tot »


Toti angajatii vor primi vouchere de vacanta

29 Iulie 2015

Autoritatea Nationala pentru Turism va elibera voucherele de vacanta, acestea fiind emise doar in sistem online de catre unitati autorizate de Ministerul Finantelor Publice, conform proiectului ordonantei de aplicare a Normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanta publicat pe site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului. MECT a lansat proiectul de act normativ in dezbatere publica, iar propunerile, sugestiile si opiniile privind proiectul de act normativ se primesc in termen de 10 zile.

Citeste tot »


Incepe PADINA FEST, festivalul de la inaltime

18 Iulie 2015

Pe 23 iulie incepe cea de a sasea editie de PADINA FEST, eveniment creat pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane, pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura. Conform traditiei, in timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete - Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor.

Citeste tot »


« 1 2 ... 109 »