Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


3.200 de turisti au mers cu autobuzele supraetajate pana in 7 august

8 August 2011

Linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti - Bucharest City Tour, a inregistrat 3.200 de turisti pana in prezent, a anuntat luni Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Cei mai multi turisti au ales sa viziteze Bucurestiul din autobuze supraetajate in zilele de sambata si duminica. Astfel, peste 1.100 de persoane au folosit in weekend acesta linie speciala.

Proiectul pilot, implementat de RATB impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prevede o crestere graduala a numarului de persoane care vor utiliza acest mijloc de vizitare a Capitalei.    

Autobuzele, in numar de patru, sunt inchiriate de RATB de la Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta si circula la intervale de 15 minute, intre orele 10.00 si 22.00. Autobuzele au inscriptionate insemnele brandului national de turism. Un tur durează aproximativ 60 de minute.

Linia turistica functioneaza zilnic pe traseul Piata Presei Libere, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff, Piata Presei Libere.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei Libere, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Pretul unui bilet pentru adulti este 25 de lei, iar pentru copiii cu varsta intre 7 si 14 ani, un bilet costa 10 lei. Pentru copiii cu varsta pana in 7 ani, transportul este gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.Tag-urile acestui articol

autobuze supraetajate bucharest city tour obiective turistice bucuresti muzee bucuresti palate romania muzee romania bucharest tours bucharest tour

Galerie foto

3.200 de turisti au mers cu autobuzele supraetajate pana in 7 august - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net