Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Autobuzele supraetajate din Bucuresti vor avea de sambata sisteme audio in engleza

11 August 2011

Autobuzele care fac circuite turistice in Bucuresti vor avea sisteme audio in engleza, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

"Cred ca eram printre ultimele capitale fara aceste autobuze turistice. Ma bucur ca, chiar si in aceste conditii in care Bucurestiul nu este neaparat o destinatie de turism precum alte capitale europene, el are succes, totusi, pentru ca autobuzele au avut o medie de 300 de calatori pe zi", a declarat Udrea,

Ministrul spera ca introducerea sistemelor audio sa aduca si mai multi dornici sa se plimbe cu autobuzele.

Autobuzele, in numar de patru, sunt inchiriate de RATB de la Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta si circula la intervale de 15 minute, intre orele 10.00 si 22.00. Autobuzele au inscriptionate insemnele brandului national de turism. Un tur durează aproximativ 60 de minute.

Linia turistica functioneaza zilnic pe traseul Piata Presei Libere, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff, Piata Presei Libere.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei Libere, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Pretul unui bilet pentru adulti este 25 de lei
, iar pentru copiii cu varsta intre 7 si 14 ani, un bilet costa 10 lei. Pentru copiii cu varsta pana in 7 ani, transportul este gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.Tag-urile acestui articol

bucharest city tour autobuze supraetajate obiective turistice bucuresti bucharest tour bucharest tours

Galerie foto

Autobuzele supraetajate din Bucuresti vor avea de sambata sisteme audio in engleza - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net