Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Padina Fest 2012 – a treia editie de muzica, eco si aventura

2 Iunie 2012

Festivalul Padina Fest a ajuns la a 3-a editie. Intre 1 si 5 August, iubitorii muntelui se vor putea bucura de activitati montane, sport, muzica, workshopuri de fotografie, alpinism si multe alte surprize. Participarea la festival este gratuita.

Editia Padina Fest 2012 vine cu si mai multa muzica si aventura: biciclete, tiroliana, rapel, catarare, drumetii pe trasee inedite. Pentru cei cu spirit de echipa si dorinta de competitie regulile Military Camp si Treasure Hunt au fost facute si mai antrenante. Iar pe cei insetati de aventura si nevoie de adrenalina ii asteapta un Adventure Park cu o varietate de trasee  pe corzi de niveluri diferite de dificultate. Balon cu aer cald, pod indian, catarare pe plasa verticala si multe alte activitati montane vor face din aceasta editie locul perfect pentru a te recrea in mijlocul naturii.

Pentru iubitorii ciclismului si nu numai, festivalul Padina Fest va include, din nou, Maratonului Bucegilor, o intrecere sportiva pe 2 roti care isi propune sa imbine muntele cu sportul si obiectivele turistice.  Organizatorii vor aduce imbunatatiri fata de anul trecut, iar inscrierea pentru anul acesta va incepe in luna mai. Daca anul trecut au fost 213 participanti, anul acesta se estimeaza o participare a peste 500.

Padina Fest nu se opreste aici si lanseaza Bucegi Challange, maraton de alergare pe o distanta de aproximativ 42 de km. La aceasta intrecere se asteapta o participare numeroasa dat fiind ineditul organizarii unei competitii de alergare in cadrul unui festival.

Si daca pe timpul zilei buna dispozitie va fi  la cote maxime, serile vor fi animate de trupe precum Vita de Vie, Kumm, Stillborn, Suie Paparude, AC/DC Man, Titus Constantin, Emeric Imre si multi altii. Anul acesta seria concertelor va dura de miercuri pana duminica, fiecare zi fiind cu specific: folk, rock, electro.

Promovarea muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest. Pentru un plus de ajutor se are in vedere partenerierea cu diverse organizatii de ecologie. Mai mult, festivalul isi va revizui constant politica eco dupa care functioneaza avand mereu in vedere sa respecte indicatorii de responsabilitate sociala. Mai multe detalii despre program poti afla daca intri pe www.padinafest.roTag-urile acestui articol

padina fest padina fest 2012 festival romania

Galerie foto

Padina Fest 2012 – a treia editie de muzica, eco si aventura - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net