Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Padina Fest 2013, 31 iulie - 4 august

27 Iulie 2013

Padina Fest revine in forta cu a patra editie intre 31 iulie si 4 august 2013 pe Platoul Padina, Muntii Bucegi. Asa cum te-am obisnuit, pe toata perioada  festivalului te vei putea bucura de activitati montane, workshopuri, concerte si intreceri sportive chiar in inima muntelui. Dar nu te lasa pe o ureche! Strange bine sireturile bocancilor, echipeaza-te corespunzator si inarmeaza-te cu mult curaj si voie buna pentru ca te asteapta o multime de surprize.

2013 este anul in care ducem distractia responsabila la un alt nivel! De la acces pana la trupe, de la sport pana la relaxare, de la activitati pana la workshopuri! Ca sa fii mai aproape de locul distractiei si natura, anul acesta te asteptam cu biciclete, tiroliene, adventure park, activitati de alpinism, panou de catarare si alte posibilitati de relaxare. Nu lasa cortul acasa, impreuna putem sa formam cel mai animat camping montan din Romania!

Iti promitem ca te vor ustura talpile de la dansat in fata scenei Padina Fest si ne tinem de cuvant! Headlinerii concertelor promit un show de zile mari: vineri, 2 august, cel mai exploziv live act balcanic, Dubioza Kolektiv si formatia de rock alternativ din Chisinau, Alternosfera, iar sambata, 3 august, continuam in forta alaturi de castigatorii “Creole World Music Awards”, Al Jawala si partenerii lor de calatorie, unul dintre numele de referinta in muzica romaneasca, Urma. In concertele care vor tine de miercuri pana duminica, vor mai intretine atmosfera Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity si multi altii.

Dar concertele nu sunt singurele pe care le veti putea vedea pe scena festivalului. In premiera la 1500 m altitudine, pe scena Padina Fest, se va juca o piesa adusa de compania de teatru Daya, in regia Chris Simion.

Pentru iubitorii ciclismului si nu numai, Padina Fest organizeaza in 2013 a treia editie a Maratonului Bucegilor, o intrecere tipica de MTB cross country, intr-un cadru spectaculos, la altitudine de pana la 2000 metri. Dar nu ne oprim aici! Pentru amatorii de trail running pregatim a doua editie Directia Omu, concurs de alergare montana in care participantii trebuie sa atinga varful Omu, cel mai inalt punct din masivul Bucegi si sa termine cursa inapoi in zona de festival.

Promovarea muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest. Festivalul isi va revizui constant politica eco dupa care functioneaza avand mereu in vedere sa respecte indicatorii de responsabilitate sociala.

Padina Fest este un model de buna practica pentru festivalurile montane si isi propune sa seteze o directie in oferirea de activitati de divertisment fara a periclita cadrul natural.

Bilete Padina Fest 2013:
Abonament - Pret: 39 lei
Joi (1 august) - Pret: 10 lei
Vineri (2 august) - Pret: 20 lei
Sambata (3 august) - Pret: 25 leiTag-urile acestui articol

padina fest 2013 bilete padina fest 2013

Galerie foto

Padina Fest 2013, 31 iulie - 4 august - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net