Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou din Europa

9 Iunie 2013

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari din Europa. Declaratia a fost facute de Mirela Matichescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

"Suntem in faza de solicitare a ofertelor in tot ceea ce inseamna campanie de promovare externa. Vorbim de promovare la metrou, de promovare outdor in tot ce inseamna punctele cheie in tari precum Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania"
, a spus Matichescu, intr-o conferinta de presa.

Ea a afirmat ca vor fi promovate imagini cu zone din Romania, printre care cu Delta Dunarii si zonele montane. Matichescu vrea ca pana la sfarsitul verii panourile publicitare sa poata fi vazute de turistii straini.

"Vreau ca pana la sfarsitul acestui an sa absorbim tot ce inseamna fonduri disponibile pentru promovare pe acest exercitiu financiar, adica 54 de milioane de euro", a spus oficialul ANT.Tag-urile acestui articol

metrou rusia promovare romania

Galerie foto

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou din Europa - Imaginea 1 Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou din Europa - Imaginea 2 Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou din Europa - Imaginea 3 Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou din Europa - Imaginea 4

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net