Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


S-a deschis primul breastaurant din Romania

8 Februarie 2013

Mantrap Pub & Eatery introduce in Romania conceptul de breastaurant si deschide primul pub de acest gen din Romania. In urma unei investitii considerabile, Mantrap a avut inaugurarea seara trecuta si isi asteapta clientii in zona fierbinte a capitalei – Intersectia Ion Ghica cu Nistor Ion (Piata Universitatii - Centrul Vechi).

Conceptul Mantrap poate fi rezumat foarte simplu si atragator: eat, drink, stare - vii sa bei, sa mananci si sa te uiti. Acesta reprezinta si avantajul competitiv, Mantrap fiind singurul pub din Bucuresti care prezinta o echipa de super-ospatarite, fete frumoase, spre care clientii isi pot indrepta privirile cat isi beau berea, se uita la sportul preferat sau isi asteapta aripioarele picante.

Jumatate pub si restaurant, jumatate deliciu vizual, cu o capacitate de 150 de locuri, Mantrap se doreste a fi intr-adevar o capcana, din care nu se poate scapa usor.

Meniul contine atractii delicioase cu specific american, de la onion rings, naked wings pana la cheese cake alaturi de o gama larga de bauturi alcoolice. Sportul este "la el acasa", iar Mantrap ofera spre vizionare cele mai importante competitii din cele mai tari sporturi, pe cele 12 plasme dispuse in pub. Un alt punct forte il reprezinta concertele live sustinute de trupe romanesti.Tag-urile acestui articol

restaurant bucuresti restaurant centru vechi breastaurant bucharest

Galerie foto

S-a deschis primul breastaurant din Romania - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net