Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto)

14 Octombrie 2011

S-a deschis Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti. Parcul a fost amenajat in doar 78 de zile si a fost construit pe terenul fostei fabrici de diamante sintetice Rami-Dacia, aflata pe Bulevardul Timisoara.

Printre cele 30 de echipamente de distractie prezente se numara Z Force Tower, platforma care se ridica la 53 m inaltime, renumitul Rollercoaster, cu un traseu de 310 metri si o inaltime maxima de rulare de 11 metri, precum si Hydrolift-ul, toboganul de apa cu barci, care permite coborarea de la o inaltime de 15 metri. Nu lipsesc nici echipamentele clasice din parcurile de distractii europene: roti panoramice, bumper-cars, trenulete si carusele pentru toate varstele.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook

Terra Park dispune de parcare proprie
de aproximativ 500 de locuri si va oferi toate facilitatile si serviciile specifice (zona de alimentatie de tip food court, magazin de suveniruri, spatii de evenimente).

Cat costa intrarea la Terra Park
Pentru a intra in parc trebuie sa-ti iei cardul Terra Park care, in functie de pachetul pe care il alegi, este incarcat cu un numar de puncte. Fiecarei atractii ii este atribuit un numar de puncte, care se scade de pe card atunci cand o experimentezi. Dupa ce ai consumat toate punctele, iti reincarci cardul la unul dintre punctele de alimentare din incinta parcului. Mai poate fi folosit la restaurantele din incinta parcului, dar si in parcare.

Pentru fiecare dintre atractiile din interior se consuma 4 puncte Terra Park. Pentru atractiile din exterior destinate copiiilor se consuma 5 puncte Terra Park. Pentru atractiile destinate familiilor se consuma 10 puncte Terra Park. Pentru atractiile extreme se consuma 15 puncte Terra Park.

Cardul este valabil pentru trei intrari in parc timp de un an de zile cu conditia de a mai avea cel putin un punct valoric.

Tarifele sunt urmatoarele:
Intrare parc: 2 lei
1 punct=1 leu
50 de puncte - 50 lei
80 de puncte - 70 lei. Bonusul de 10 puncte poate fi folosit doar la atractii
120 de puncte -100 lei. Bonusul de 10 puncte poate fi folosit doar la atractii

Cum se folosesc punctele:
Atractii extreme 15 puncte
Atractii familie 10 puncte
Atractiile copiilor la exterior 7 puncte
Atractiile copiilor la interior 6 puncte
Cinema 4D 8 puncte

Terra Park are multe oferte speciale, mai ales in weekenduri. Intra AICI pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale.

Program Terra Park
: parcul este deschis zilnic intre orele 11.00 - 20.00. Cel mai mare parc de distractii din Bucuresti,Terra Park, va fi inchis in lunile ianuarie si februarie. In functie de conditiile meteo se va deschide si in aceste doua luni. Pentru mai multe detalii, intra pe www.terra-park.ro sau pe pagina de Facebook a parcului, pagina actualizata zilnic de administratorii contului.

Cum se ajunge Terra Park
. Situat pe Bulevardul Timisoara nr. 8A, la Terra Park se poate ajunge cu:
autobuzele: 105, 137, 138, 168, 268, 368
troleibuzul: 90, 91, 93
tramvaiele: 8, 25, 35, 41
metrou:cea mai apropiata este statia Lujerului
Puncte de reper: AFI Cotroceni, Plazza Romania, Cora Lujerului

Telefon: 0736.150.919Tag-urile acestui articol

cum se ajunge la terra park cel mai mare parc de distractii cat costa intrarea la terra park imagini terra park poze terra park obiective turistice bucuresti parcuri distractii romania parcuri bucuresti

Galerie foto

Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 1 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 2 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 3 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 4 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 5 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 6 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 7 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 8 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 9 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 10 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 11 Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti (Foto) - Imaginea 12

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

N. Lavinia a spus Duminica 23 Octombrie 2011:

Cea mai tare distractie ever!!Willis Tower o sa ramana mult timp in amintirea mea:) la fel ca si Toltec Pedula si Nava Khufu...o seara de vis:D

Blue Panda a spus Duminica 23 Octombrie 2011:

Azi am fost in Terra Park impreuna cu 2 colege ale mele. Ne-am dat in Toltec Pendula si mai multe. Cand am intrat inauntru am fost surprinsa deoarece nu am gasit casa groazei.:( In Toltec Pendula a fost o experienda de neuitat. Este frumos amenajat dar cu spatiul mai prost.. Pe internet ati specificat ca este cel mia mare parc de distractii (ca intindere). DisneyLand este de mii de ori mai mare, dar totusi este frumos.Bravo!

Popescu Valentin a spus Duminica 23 Octombrie 2011:

Putin dezamagit deoarece nu este gata tot parcul si ma asteptam sa fie din moment ce a fost inaugurat...nu inauguram de mai multe ori un parc. Singurul lucru care chiar merita 15 puncte este "Insula Pastelui : Moai" care te da mai mult (asta pentru ca au fost niste baieti de treaba la butoane). In rest acel freelancer (Willis tower) te arunca 1 data in sus si 1 data in jos si asta a fost....in Prater freelancerul te arunca de 3 ori in sus si cand te lasa in jos te lasa cu o viteza mult mai mare....asa ca ar trebui macar de 2 ori sa te arunce in sus... TOLTEC PENDULA te tine maxim 1-2 minute prin aer si ar trebui totusi sa te tina mai mult...ceea ce e mult comparabil cu willis tower. Si masinutule acelea Old timer crash care sunt pe 10 puncte...tine cam 5 minute o partida si sunt cam dureroase din cauza barei acelea care este sub volan...daca nu sti sa te impingi bine in picioare o sa te lovesti la genunchi de bara...am patit-o de vreo 3 ori...Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net