Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Targuri de Valentine's Day in Bucuresti

11 Februarie 2012

Valentine's Day este Sarbatoarea Indragostitilor! Daca nu ai reusit sa cumperi un cadou pentru persoana iubita sau nu ai avut inspiratie, poti vizita targurile deschise cu aceasta ocazie in Bucuresti. Pana pe 14 februarie, Sala Dalles va gazdui Valentine’s Day Fair. Targul dedicat indragostitilor este deschis intre orele 10.00 si 20.00, intrarea fiind libera. Aici gasesti de la inimioare de ciocolata sau de plus, lumanari parfumate sau carti cu poezii, cani si tricouri pana la bijuterii din argint sau pietre semipretioase din Thailanda, India, Peru sau Maroc. Nu vor lipsi nici creatiile handmade ale artistilor plastici, mastile venetiene, parfumurile sau cosmeticele, dulciurile siciliene din pasta de migdale sau cele personalizate din martipan ori pastia si sampania fina. De altfel, va fi deschisa si o expozitie cu vanzare de ceasuri produse in Franta si Germania. Mai mult, vizitatorii vor putea castiga o excursie romantica la munte.

In apropierea Zilei Indragostitilor, la Muzeul National de Geologie are loc Expo Love-Crystal. Astfel, expozitia cu vanzare de cristale, bijuterii si pietre pretioase si semipretioase si-a deschis portile astazi si poate fi vizitata, intre orele 10.00 si 18.00, pana duminica. Pretul unui bilet de intrare pentru adulti este de 8 lei, respectiv 4 lei pentru copii, studenti si pensionari. Insa cei pe care-i cheama Valentin sau Valentina au intrarea libera.

S-a deschis si Gradina cu artisti, editia de Valentine’s Day, ce se va desfasura pana pe 14 februarie la Bucuresti Mall. Intre orele 10.00 si 22.00 va avea loc un targ de cadouri pentru indragostiti si vor fi organizate ateliere de creatie: pictura, fotografie, modelaj si reciclare colectiva. De asemenea, vor avea loc demonstratii de dans pentru perechi, iar indragostitii se vor putea delecta cu muzica live. Intrarea este libera. Tot la Bucuresti Mall are loc si targul de cadouri „Love, Amore, Iubire” pana pe 14 februarie. Indragostitii gasesc aici de la uleiuri de masaj, lumanari si sapunuri parfumate pana la pietre semipretioase.

Duminica, intre orele 11.00 si 19.00,  la Vila Rodizio din str. I. L. Caragiale nr. 32 se va desfasura editia Valentine’s Day a targului Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair. Taxa de intrare este de 10 lei. In cadrul targului vor avea loc numeroase concursuri cu premii constand in tinute si accesorii, inclusiv o geanta, ale unor designeri cunoscuti. Una dintre expozantele salonului va fi si Monica Tatoiu, cu standul EU VintageTag-urile acestui articol

valentine’s day targuri valentine’s day cadouri valentine day ziua indragostitilor idei cadouri valentine s day

Galerie foto

Targuri de Valentine's Day in Bucuresti - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net