Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Toti angajatii vor primi vouchere de vacanta

29 Iulie 2015

Autoritatea Nationala pentru Turism va elibera voucherele de vacanta, acestea fiind emise doar in sistem online de catre unitati autorizate de Ministerul Finantelor Publice, conform proiectului ordonantei de aplicare a Normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanta publicat pe site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului.

MECT a lansat proiectul de act normativ in dezbatere publica, iar propunerile, sugestiile si opiniile privind proiectul de act normativ se primesc in termen de 10 zile.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Conform proiectului, beneficiarii pot utiliza voucherele de vacanta pe baza actului de identitate numai pentru achizitionarea de servicii turistice de la unitatile afiliate, stabilite de Autoritatea Nationala pentru Turism. Beneficiarii au dreptul sa isi aleaga unitatea afiliata pentru achizitionarea serviciilor turistice. Utilizarea de catre beneficiar de vouchere de vacanta pe suport hartie sau suport electronic, necuvenite, il va obliga pe acesta la plata contravalorii voucherelor catre angajator, mai scrie sursa citata.

Sistemul voucherelor de vacanta pe suport electronic organizat de unitatile emitente, in colaborare cu angajatorii, trebuie sa permita beneficiarilor voucherelor de vacanta pe suport electronic accesul la informatiile privind utilizarea si soldul valorii nominale a voucherelor de vacanta transferate beneficiarilor.

Unitatile afiliate vor incheia contracte de prestari servicii cu unitatile emitente. In acest contract va fi prevazut costul decontarii voucherelor de vacanta.Angajatorii sunt obligati sa instiinteze beneficiarii cu privire la data alimentarii si valoarea voucherelor de vacanta transferate pe suportul electronic.

Atat salariatii din mediul privat, cat si cei din sectorul bugetar vor primi vouchere de vacanta in limita a sase salarii minim brute, care vor putea fi folosite doar in turismul romanesc.

Poate vrei sa citesti si despre:
Minunile naturale ale Romaniei

Cele mai spectaculoase cetati din Romania
Ce reprezinta numele judetelor RomanieiTag-urile acestui articol

vouchere de vacanta ant

Galerie foto

Toti angajatii vor primi vouchere de vacanta - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net