Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


Reclama



Sugestii



Parerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Zilele Bucurestiului 2012 . Programul evenimentelor

12 Septembrie 2012

A 553-a aniversare de la prima atestare documentara a Bucurestiului va fi sarbatorita de catre locuitorii orasului lui Bucur, si nu numai, la sfarsitul acestei saptamani. Chiar daca Primaria Municipiului Bucuresti nu a anuntat inca programul final, CreArT (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti) a afisat deja programul evenimentelor pe care le va organiza cu ocazia aniversarii Capitalei. Astfel, cei ce vor fi prezenti intre 14 si 16 septembrie 2012 in Parcul Herastrau vor avea parte de plimbari cu trasura, batai cu flori, parade ale costumelor de epoca si o multime de concerte.

Startul manifestarilor va fi dat de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt, vineri, in parcul Herastrau, unde bucurestenii sunt asteptati de la ora 10.00, la Targul Mestesugarilor, Targul Editurilor de Carte, expozitii de pictura si grafica. Atmosfera va fi animata de fanfare, copiii se vor putea plimba cu trasurile, iar iubitorii de muzica vor fi invitati sa cunoasca sau sa recunoasca stelele folclorului romanesc. Programul artistic al zilei de sambata este dedicat tinerilor, care vor fi atrasi in parc de interpreti si trupe renumite, iar duminica, pe scena amenajata in Herastrau vor evolua orchestre, trupe si interpreti ai minoritatilor.

In Centrul vechi al Bucurestiului se va desfasura, de vineri, de la ora 12.00, pana duminica noaptea, festivalul Bucuresti - metropola vie, ce va cuprinde muzica live, acrobatii, mima, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume. Sambata si duminica, pe Strada Franceza din Centrul istoric, va avea loc prima gala Folk You de la Bucuresti.

PROGRAM ZILELE BUCURESTIULUI 2012 14 – 16 septembrie 2012, Parcul Herastrau


Vineri, 14 septembrie
Targ de mestesugari: 12:00 – 21:00
Plimbari cu trasuri (2 trasuri cu cai si 1 trasura cu ponei): 17:00 – 21:00
Parada costumelor de epoca (40 artisti costumati): 17:00 – 21:00

Program artistic
17:00 – 17:50 Ans. „Ciprian Porumbescu” din Suceava cu Margareta Clipa
17:50 – 18:40 Ans. „Burnasul” din Teleorman cu Gelu Voicu
18:40 – 19:30 Ans. „Dor Transilvan” din Cluj
19:30 – 20:30 Ans. „Maria Tanase” din Craiova cu Constantin Enceanu
20:30 – 22:00 „Muzica Bucurestiului de altadata” - Silviu Biris cu Taraful „Cleante”, Diana Matei si Ileana Olteanu

Sambata, 15 septembrie

Targ de mestesugari: 10:00 – 21:00
Plimbari cu trasuri (2 trasuri cu cai si 1 trasura cu ponei): 10:00 – 20:00
Parada costumelor de epoca (40 artisti costumati): 11:00 – 21:00
Statui vivante si animatori pe catalige: 11:00 – 13:00/ 15:00 – 18:00
Ateliere de ecologie si creatie – „green revolution”: 11:00 – 21:00
Reprezentatii ale fanfarelor: 18:00 – 18:30
“Bataia cu flori”: 18:00 – 18:30

Program artistic
10:30 – 11:30 Teatrul Ion Creanga
11:30 – 12:30 Teatrul de animatie Tandarica
15:00 – 15:30 Grupul vocal „Acapella” din Bucuresti
15:30 – 15:55 Minoritatea rroma, Ans. „Audeo” din Cernavoda
15:55 – 16:20 Minoritatea poloneza, Ans. „Soloczanka” din Suceava
16:20 – 16:45 Minoritatea maghiara, Ansamblul National Secuiesc „Harghita” din Miercurea-Ciuc
16:45 – 17:10 Minoritatea albaneza, Ans. „Serenada” din Craiova
17:10 – 17:35 Minoritatea italiana, Ans. „Siamo di nuovo insieme” din Iasi
17:35 – 18:00 Minoritatea germana, Ans „Korona” din Brasov
18:00 – 18:30 „BATAIA CU FLORI” SI REPREZENTATII ALE FANFARELOR (Fanfare: Municipala Slobozia, „Brass Orchestra”, „Angely’s”, „Valurile Dunarii”)
18:30 – 18:55 Comunitatea rusilor lipoveni, Ans. „Molodti” din Tulcea
18:55 – 19:20 Minoritatea tatara, turco-musulmana, Grupul „Yildizlar” din Constanta cu Chiamiran Chivu
19:20 – 19:45 Comunitatea aromana, Ans. „Pilisterlu” din Bucuresti
19:45 – 20:10 Minoritatea greaca, Ans. „Ellas” din Bucuresti
20:10 – 20:30 Minoritatea sarba, Ans. „Soko” din Socol, jud. Caras – Severin
20:30 – 22:00 Orchestra Nationala de Folclor „Valahia” din Bucuresti cu piese din repertoriul national si international, Lavinia Goste si 6 perechi de dansatori, coregraf Mihai Petre

Duminica, 16 septembrie
Targ de mestesugari: 10:00 – 21:00
Plimbari cu trasuri (2 trasuri cu cai si 1 trasura cu ponei): 10:00 – 20:00
Parada costumelor de epoca (40 artisti costumati): 11:00 – 21:00
Statui vivante si animatori pe catalige: 11:00 – 13:00/ 15:00 – 18:00
Ateliere de ecologie si creatie – „green revolution”: 11:00 – 21:00

Program artistic
16:30 – 17:00 Sylvie
17:00 – 17:45 Dj Project & Adela Popescu
17:45 – 18:30 Stefan Stan
18:30 – 19:15 Corina
19:15 – 20:00 Hevito
20:00 – 20:45 Mandinga
20:45 – 21:45 Stefan Banica Jr.



Tag-urile acestui articol

zilele bucurestiului concert stefan banica parcul herastrau

Galerie foto

Zilele Bucurestiului 2012 . Programul evenimentelor - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net