Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


Reclama



Sugestii



Parerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Sistem electronic pentru evidenta turistilor

4 Martie 2011

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a demarat procedura de achizitie a unui program electronic pentru evidenta reala a numarului de turisti cazati in structurile de primire turistice din Romania, instrument ce va putea fi folosit si pentru combaterea evaziunii fiscale din turism. Realizarea unui asemenea sistem este necesar din cauza diferentelor intre numarul de turisti raportati de catre diferite institutii si cele raportate in sistem de catre structurile de primire turistica.

Citeste tot »


Zboruri din Constanta spre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai

4 Martie 2011

Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Consiliul Judetean Constanta si compania Medallion Air negociaza operarea, incepand din luna aprilie, a unor zboruri charter de pe aeroportul Kogalniceanu catre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai.

Citeste tot »


Targul International de Turism

2 Martie 2011

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza cea de-a doua editie a Targului International de Turism “Holiday Market”, eveniment ce se va desfasura in perioada 17 - 20 martie 2011, in cadrul Centrului International de Conferinte, Palatul Parlamentului.

Citeste tot »


Wizz Air deschide a patra baza in Romania

2 Martie 2011

Cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est isi continua extinderea in Romania. Oficialii Wizz-Air au deschis cea de/a patra baza operationala din Romania la Targu Mures. Compania a alocat bazei o aeronava noua Airbus A320 si va adauga sapte noi rute celor deja operate spre Budapesta si Londra, incepand cu 18 iunie: trei catre Italia (Roma, Bergamo si Bologna), doua catre Spania (Barcelona si Madrid), si cate una catre Germania (Dortmund) si Franta (Paris).

Citeste tot »


Turismul romanesc a iesit din criza

28 Februarie 2011

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, atat hotelurile, cat si agentiile de turism au inregistrat cresteri ale contributiei in PIB in fiecare din cele patru trimestre ale anului trecut. Astfel, potrivit lui Udrea, "turismul romanesc a reusit sa iasa din criza".

Citeste tot »


« 1 ... 107 108 109 »