Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor suficienti bani lichizi

29 Iunie 2015

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor suficienti bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor in eventualitatea unor intreruperi ale activitatilor bancare in aceasta tara. MAE atentioneaza asupra duratelor mari de asteptare provocate de suprasolicitarea serviciilor bancare din Grecia.

Citeste tot »


Rusii nu lasa TAROM sa zboare in China

26 Iunie 2015

TAROM solicita Rusiei, de peste un an, drept de survol pentru a putea opera cursa directa Bucuresti-Beijing, fara a primi insa avizul oficialilor de la Moscova. Fostul vicepremier Liviu Dragnea anunta in luna martie a anului trecut ca TAROM va relua din vara lui 2014 zborurile pe ruta Bucuresti-Beijing-Bucuresti, oprite in 2003 din ratiuni economice. Din punct de vedere economic, traversarea spatiului aerian al Federatiei Ruse pentru a ajunge la Beijing este cea mai viabila solutie, fiind cea mai scurta distanta si o singura taxa de platit. In plus, avioanele TAROM nu pot zbura mai mult de zece ore fara intrerupere.

Citeste tot »


Cetatea Fagaras, desemnata al doilea cel mai frumos castel din lume

26 Iunie 2015

Cetatea Fagaras a primit recent Certificatul de excelenta in turism de la site-ul de calatorii TripAdvisor, dupa ce anul trecut aceasta era considerata al doilea cel mai frumos castel din lume, fiind devansata de Castelul Neuschwanstein din Germania, in stil romantic-renascentist. Cetatea Fagarasului a fost ridicata in anul 1310 de Ladislau Apo chiar in centrul orasului si este una dintre cele mai bine conservate fortificatii medievale din intreaga tara si chiar din Europa. Cetatea a fost de-a lungul timpului martora mai multor evenimente istorice de anvergura

Citeste tot »


FOTO Marcaje rutiere pe Transalpina

16 Iunie 2015

Dupa ce a fost inchisa de catre autoritati pentru ca lipseau marcajele rutiere si elementele de protectie de pe marginea drumului, iata ca lucrurile se schimba pe Transalpina. In ultimele zile s-a lucrat asiduu pentru ca Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, sa intre in legalitate. Asa se face ca au aparut marcajele de culoare galbena, iar drumul este acum mai sigur pentru cei care se incumeta sa strabata Romania la 2.145 de metri.

Citeste tot »


Ai nevoie de un site pentru pensiunea ta?

10 Iunie 2015

Prezenta in mediul online a unitatilor de cazare din Romania este redusa in conditiile in care gradul de penetrare a internetului este in continua crestere. Conform unui studiu BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) realizat in perioada 1 decembrie 2014 – 28 februarie 2015 si dat publicitatii la inceputul lunii mai, Romania numara 10.5 milioane de internauti. Totodata, vanzarile de smartphone-uri cu acces la internet au inregistrat cresteri spectaculoase in ultimii ani, cuprinse intre 50% si 60%.

Citeste tot »


« 1 2 3 4 ... 109 »