Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Budapesta a interzis circulația în oraș a mașinilor Euro 0, 1, 2, 3 și 4

27 Ianuarie 2017

Vești proaste pentru românii care vor să călătorească la Budapesta cu mașina. Primarul general al capitalei Ungariei a interzis circulația în oraș, pe timpul zilei, a mașinilor poluante, încadrate în clasa de poluare Euro 0, 1, 2, 3 și 4 sau neîncadrate în nicio clasă de poluare. Cei care nu respectă interdicția vor fi amendați cu aproximativ 500 de euro.

Aceste restricții nu sunt aplicate pe segmentele drumului expres M0 care tranzitează zona administrativă a Budapestei și pe segmentul de drum de la limita zonei administrative a orașului.

De asemenea, restricțiile nu sunt aplicate vehiculelor îndreptățite să utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase, vehiculelor care efectuează transport în comun, taxiurilor, vehiculelor care transportă bolnavi, vehiculelor medicilor, ale celor care îndeplinesc sarcini publice, transportă alimente, respectiv vehiculelor de depanare sau de transport vehicule care au girofare galbene. Totodată, în această categorie de excepție se încadrează și vehiculele diplomaților, vehiculele militare, vehiculele care transportă persoane cu handicap locomotor și carele TV.

Cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta +3613847689, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României la Budapesta: +36305356912.Tag-urile acestui articol

masini budapesta circulatie interzisa budapesta

Galerie foto

Budapesta a interzis circulația în oraș a mașinilor Euro 0, 1, 2, 3 și 4 - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net