Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Calatoriile in lunile ianuarie si februarie, printre cele mai ieftine din an

9 Ianuarie 2017

Pentru calatorii care prefera sa isi organizeze vacantele din timp, lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai importante din an. Pe de o parte biletele de avion cu perioada de calatorie in luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decat media pretului biletelor in restul anului, daca sunt rezervate din timp. Pe de alta parte, in luna ianuarie companiile aeriene lanseaza cele mai mari promotii din an.

Calatorii ieftine si promotii la bilete de avion, in luna ianuarie


Luna decembrie este cunoscuta drept cea mai scumpa si aglomerata luna pentru calatoriile cu avionul. Cresterea numarului celor ce isi doresc sa mearga acasa de sarbatori sau a celor ce cauta sa petreaca sarbatorile departe de casa, a adus cu sine si cele mai mari preturi la biletele de avion, de pe parcursul intregului an. Cu toate acestea, turistii romani care isi doresc sa calatoreasca in sezonul de iarna mai au o sansa. Luna ianuarie aduce cele mai ieftine zboruri pentru calatorii europeni sau intercontinentali, de pe parcursul intregului an si, totodata, aduce si cele mai mari promotii la biletele de avion.

Astfel, daca in alte luni ale anului pretul mediu al unui zbor spre Roma este de 20 euro dus – intors, in luna ianuarie turistii au posibilitatea sa isi achizitioneze un bilet de avion cu pana la 50% reducere. Situatia se repeta si in cazul altor destinatii-vedeta pentru turistii romani precum Londra, Milano, Paris si altele. Per total, daca opteaza sa calatoreasca in luna ianuarie, turistii romani pot lua bilete cu pana la 40% mai ieftine decat in restul anului.

Dincolo de preturile considerabil mai mici pentru calatorii in lunile ianuarie si februarie, calatorii impatimiti se pregatesc si de cele mai mari reduceri din an la biletele de avion, care sunt implementate de companiile aeriene in prima parte a lunii ianuarie.

Luna ianuarie s-a impamantenit printre turisti si companii aeriene drept luna cu cele mai mari reduceri la bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene au promotii inca din primele zile ale anului cu pana la 50 – 60% reducere.

Destinatiile externe cele mai cerute de turistii romani vor ramane si in anul 2017 Londra, Roma, Milano si Paris. Dintre destinatiile interne, cererea de bilete pentru Cluj va creste considerabil, in special datorita companiilor low cost care  vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu. Tag-urile acestui articol

bilete avion vacante ianuarie

Galerie foto

Calatoriile in lunile ianuarie si februarie, printre cele mai ieftine din an - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net