Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Cum să călătoreşti cu mai puţin de 100 de euro

27 Ianuarie 2017

Nu cred că există cineva care să refuze o călătorie, oriunde ar fi ea. În urmă cu 20-30 de ani, călătoriile erau apanajul celor care aveau venituri peste medie. Astăzi, călătoriile au devenit accesibile unui număr mare de oameni. Nu doar lipsa vizelor în țările Uniunii Europene sau creșterea veniturilor a dus la acest fenomen. Apariția companiilor low-cost și dezvoltarea unor afaceri pe internet au dat posibilitea multora să viziteze foarte multe locuri.

Să călătoreşti cu 100 de euro nu este un vis sau o născocire de marketing, ci este o realitate pe care o poţi trăi dacă eşti flexibil şi ai ca scop cunoaşterea şi explorarea cât mai multor locuri din lume.

Astăzi, un bilet de avion pe ruta București - Berlin poate costa chiar și 10 euro! Trebuie doar să urmărești promoțiile sau să îți rezervi biletele din timp. La Roma poți călători cu doar 8 euro, și exemplele pot continua. Există site-uri care se opcupă cu identificarea acestor promoții.

Pentru a beneficia de o ofertă bună la prețul biletelor, trebuie să nu ai bagaje de cală. De aceea este indicat ca pentru o excursie de două zile să nu iei cu tine decât o valiză de mână. Da, poți împacheta cu grijă hainele în așa fel încât să îți rămână spațiu și pentru celelalte obiecte necesare. Dacă nu te descurci, caută pe YouTube filmulețe cu trucuri care să te ajute.

După ce ai rezolvat transportul, trebuie să te ocupi de cazare. Există varianta de a te caza gratis cu ajutorul unor aplicații - Couchsurfing este una dintre acestea.

O altă variantă de cazare mai ieftină este hostelul. Acesta lucru presupune că vei împărți camera cu mai multe persoane. Poți găsi loc în cameră și cu 20-25 euro, depinde cât de pretențios ești. Dar cum nu pleci de acasă pentru a petrece timpul în cameră...Tag-urile acestui articol

bilete ieftine de avion cazare ieftina cazare hostel

Galerie foto

Cum să călătoreşti cu mai puţin de 100 de euro - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net