Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Drumul Presedintelui, o noua atractie turistica in Sibiu

24 Aprilie 2015

Turistii care ajung in Sibiu si vor sa afle detalii despre viata presedintelui Klaus Iohannis pot apela la cativa ghizi care timp de o ora ii vor conduce prin centrul istoric al orasului, povestindu-le despre copilaria, dar si activitatea ca profesor si primar a sefului statului.

Drumul Presedintelui
porneste din Piata Mica numarul 3. Prima oprire este pe strada Papiu Ilarian, unde se afla o casa veche, cu mai multe familii, din centrul istoric al orasului. Aici, Presedintele si-a petrecut prima parte a copilariei.Drumul continua prin parcul Cetatii, locul unde Presedintele s-a jucat cand era copil. Urmeaza apoi un popas la Colegiul Samuel von Brukenthal, locul unde Klaus Iohannis a fost profesor, dupa care Biserica Evanghelica, unde obsnuia sa mearga. Urmeaza Primaria, pe care a condus-o, si apoi sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, unde a fost presedinte.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Ideea a fost inspirata dupa modelul americanilor, care au inventat Obama Tour, Drumul Presedintelui este primul ghidaj de acest fel din Romania.

Programul va fi de luni pana duminica, cu incepere de la orele 12.00, 14.00, 16.00 si 18.00. Marimea unui grup este de minim sase si maxim 16 persoane. Costul este de 50 de lei, de persoana. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50 %, iar copiii sub 10 ani, de gratuitate. Cei care doresc sa isi faca o rezervare la acest tur o pot face si pe Internet, accesand www.drumulpresedintelui.ro

Daca ajungeti in Sibiu, nu uitati sa treceti pe Podul Minciunilor, sa vizitati Muzeul National Brukenthal, Gradina Zoo sau Muzeul Astra. In jurul Sibiului puteti merge la Paltinis, la Jina sau la Cinsădie.

Poate vrei sa citesti si despre:
Muzee ce pot fi vizitate gratuit in Bucuresti
Informatii despre patinoarele din Bucuresti si din tara
Partii de schi din Romania. AmplasareTag-urile acestui articol

sibiu turism sibiu drumul presedintelui klaus iohannis

Galerie foto

Drumul Presedintelui, o noua atractie turistica in Sibiu - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net