Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai

27 Iulie 2015

Dubai Mall este cel mai mare complex din lume dedicat cumparaturilor, dar si distractiei, potrivit Guinness World Records. Complexul comercial este una dintre cele mai vizitate atractii turistice a Dubaiului, cu peste 80 de milioane de vizitatori in 2014. Cu o suprafata de 548.127 mp, Dubai Mall are peste 1.200 de magazine, 200 de restaurante si baruri, precum si 14.000 de locuri de parcare. Aici sunt prezente cele mai faimoase brand-uri de renume international, dar se afla si nume locale, astfel incat si cel mai exigent client va fi multumit. Se pot cumpara de la articole de imbracaminte, bijuterii traditionale si obiecte de artizanat pana la produse alimentare dintre cele mai diverse si sofisticate.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Lucrarile de constructie au inceput in 2004, Dubai Mall fiind inaugurat la 4 noiembrie 2008. In cadrul Dubai Mall exista un patinoar de dimensiuni uriase, Dubai Ice Rink, dar si un acvariu impresionant, Dubai Aquarium and Underwater Zoo. Bazinul acvariului este unul dintre cele mai mari din lume, cu o capacitate de 10 milioane de litri de apa, si are o lungime de 51 m, o adancime de 20 m si 11 m inaltime. Aici traiesc peste 33.000 de vietuitoare marine din peste 140 de specii, printre care rechini si diavoli de mare. Acvariul este strabatut de un tunel lung de 48 m, care ofera vizitatorilor o vizualizare aproape perfecta la 270 de grade, la 11 m sub bazin.

Un alt loc creat special pentru copii, este KidZania, un centru de divertisment si educatie interactiva, unde cei mici experimenteaza lumea adultilor, jucand diverse roluri. Acestia pot alege sa fie chirurgi, actori, pompieri, piloti, prezentatori de televiziune, fotografi, bucatari, ingineri, designeri sau mecanici.

Tot aici se afla si SEGA Republic, un parc de distractii dezvoltat in asociere cu compania japoneza SEGA Corporation, unul dintre liderii mondiali in divertisment. Parcul dispune de 14 atractii tematice si peste 170 de jocuri, de la simulatoare de miscare de ultima generatie la experiente virtuale de neuitat. De asemenea, 22 de ecrane de cinema sunt reunite sub numele de Reel Cinema Megaplex cu o capacitate totala de 2.800 de locuri.

Poate vrei sa citesti si despre:
Minunile naturale ale Romaniei

Cele mai spectaculoase cetati din Romania
Ce reprezinta numele judetelor RomanieiTag-urile acestui articol

mall dubai cel mai mare mall din lume kidzania acvariu urias cel mai mare acvariu din lume

Galerie foto

FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 1 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 2 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 3 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 4 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 5 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 6 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 7 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 8 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 9 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 10 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 11 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 12 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 13 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 14 FOTO Cel mai mare mall din lume se afla in Dubai - Imaginea 15

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net