Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov

6 Iulie 2015

Cascada Tamina, cea mai spectaculoasa din Brasov, va fi reabilitata si introdusa in circuitul turistic. Proiectantii au facut publice cateva imagini despre cum va arata cascada dupa noile amenajari. Reabilitarea va fi facuta de Regia Padurilor Sacele, care a readus la viata si Canionul 7 Scari, unic in Europa de Est. Cascada Tamina este un alt obiectiv spectaculos al Brasovului. In proiectul de reabilitare este prevazut ca la Cascada Tamina vor fi poduri suspendate cu lanturi, realizate din otel zincat, dar si o zona de unde turistii pot admira privelistea.

Poate fi vizitata si acum, dar drumul este distrus aproape in totalitate si este accesibil doar turistilor care au experienta in drumetiile montane si care au echipament special de catarare.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe FacebookCascada Tamina
este situata in Masivul Piatra Mare pe Valea Pietrei Mici, la o altitudine de 1.100 de metri. Este, practic, o insiruire de cinci cascade, cea mai mare avand o inaltine de 10 metri. Zona a fost denumita si Ursarie, deoarece in zona pot fi vazuti multi ursi. La Cascada Tamina accesul se face din DN1 la Timisul de Sus la fel ca si pentru Canionul 7 Scari. Odata ajunsi la bariera trebuie sa urmati traseul marcat cu albastru. Drumul dureaza aproximativ o ora si trebuie sa aveti bocanci de munte.

Poate vrei sa citesti si despre:

Biserica fortificata de la Alma Vii (Galerie foto)
Biserica fortificata de la Carta (Galerie foto)
Palatul Micul Trianon din Floresti (Galerie foto)Tag-urile acestui articol

cascade romania cascada tamina 7 scari

Galerie foto

FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov - Imaginea 1 FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov - Imaginea 2 FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov - Imaginea 3 FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov - Imaginea 4 FOTO Cum va arata Cascada Tamina din Brasov - Imaginea 5

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net