Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement

28 Noiembrie 2016

La mai puțin de un an de la lansare, Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție din Europa, construit greenfield, devine și mai mare. Corpul Galaxy, destinat familiilor, se extinde cu o zonă nouă, cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați, dezvoltată pentru a satisface așteptările publicului, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro. Extinderea a fost decisă mai devreme decât planificarea inițială a proiectului și s-a bazat pe succesul înregistrat încă din prima zi de la lansare. Capacitatea totală a corpului Galaxy, după deschiderea noului spațiu, se va dubla, ajungând la 2.000 de persoane simultan.

Noua zonă conexă corpului Galaxy îmbină relaxarea și adrenalina și aduce o serie de noutăți, unele în premieră pentru Europa.

Noul spațiu se întinde pe o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați. Punctul principal de atracție este o construcție din sare de Himalaya cu cromoterapie și terapie salt&light, cu două zone – o zonă dedicată jocurilor pentru toate vârstele și o zonă dedicată lecturii. Zona dedicată jocurilor este dotată cu 14 console Playstation, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate, unde părinții se pot relaxa în timp ce copiii se distrează și un ecran de poiecție 5X3,5 metri. Zona dedicată lecturii va dispune de circa 150 de cărți, precum și ebook-uri. În componența construcției au intrat 40 de tone de sare, fiind cea mai mare construcție din sare de Himalaya din Europa.

Vizitatorii se pot relaxa și în cele trei saune umede cu tematică și terapii diferite (Tropical Rain, Oriental Garden, Herbal Essences), facilitate inclusă în tariful de acces. Răsfățul este completat de cele 20 de paturi cu raze infraroșii, care au beneficii dovedite asupra sănătății și efect de rejuvenare, și de cele 10 paturi de hidromasaj. Piscina noului spațiu dispune de cel mai mare poolbar din tot centrul Therme, cu o capacitate de 80 de locuri.

Odată cu această extindere, suprafața totală înverzită a complexului crește cu peste 10%, iar numărul palmierilor ajunge la 1.400 de arbori, aduși de pe patru continente. Astfel, Therme București ajunge să găzduiască cea mai mare plantație de palmieri din Europa.

De asemenea, noul spațiu conex corpului Galaxy are un acoperiș complet retractabil, în ambele direcții, cu o suprafață retractabilă de 800 de metri pătrați și cu o greutate de circa 100 tone.

Therme Bucuresti a fost inaugurat pe 14 ianuarie 2016. Este situat in comuna Balotesti, Therme are peste 800.000 de plante, cea mai mare piscina cu valuri din Romania si un sistem de tobogane a caror lungime totala ajunge la 1.500 de metri. Pretul de intrare porneste de la 39 de lei si variaza in functie de numarul de ore si de zonele care sunt accesate.Tag-urile acestui articol

therme bucuresti cat costa intrarea la therme galaxy therme

Galerie foto

FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 1 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 2 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 3 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 4 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 5 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 6 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 7 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 8 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 9 FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement - Imaginea 10

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net