Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur

19 Noiembrie 2015

Cotată drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume în toate topurile realizate de specialiști în domeniu, plaja Egremni din insula Lefkada a dispărut în urma cutremurului din 17 noiembrie, care a lovit Grecia. În urma seismului și-asu pierdut viața două persoane. Potrivit Institutului geodinamic al Observatorului din Atena, seismul, de 6,1 grade pe scara Richter, s-a produs in mare, la 283 de kilometri vest de Atena.

In Grecia au loc frecvent cutremure, aici avand loc jumatate din seismele care se produc in Europa.

Lefkada este a patra insula ca marime din Marea Ionica si singura insula a Greciei legata de partea continentala a tarii printr-un dig rutier si un pod plutitor. Pe insula de 336 km patrati se afla statiunile Lygia, Nikiana, Perigiali si Nidri. Cu doar 23.000 de locuitori, Insula Lefkada primeste anual milioane de turisti.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe FacebookLefkada este a patra insula ca marime din Marea Ionica si singura insula a Greciei legata de partea continentala a tarii printr-un dig rutier si un pod plutitor. Pe insula de 336 km patrati se afla statiunile Lygia, Nikiana, Perigiali si Nidri. Cu doar 23.000 de locuitori, Insula Lefkada primeste anual milioane de turisti.

Poate vrei sa citesti si despre:
Minunile naturale ale Romaniei
Cele mai spectaculoase cetati din Romania
Ce reprezinta numele judetelor RomanieiTag-urile acestui articol

lefkada grecia plaja lefkada

Galerie foto

FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur - Imaginea 1 FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur - Imaginea 2 FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur - Imaginea 3 FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur - Imaginea 4 FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur - Imaginea 5

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net