Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


GALERIE FOTO Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial

7 Decembrie 2014

TRANS SEMENICUL. Turistii care vor sa ajunga mai repede la Muntele Semenic au o noua sosea la dispozitie. DN6, drumul care leaga Slatina Timis de Valiug, scurteaza cu aproape 50 de km accesul catre munte. Practic, de acum se poate ajunge la Semenic direct din DN6 Timisoara - Bucuresti fara a mai intra in orasul Resita.

Drumul strabate peisaje superbe din Banatul montan. Drumul nu permite trafic deosebit de greu, fiind deschis doar circulatiei automobilelor. Lucrarile au inceput in anul 2011, cu finantare europeana de 120 de milioane de lei si au durat 3 ani. Cei 36 de km de drum recent modernizat ce leaga Valiugul de localitatea Slatina-Timis completeaza legatura de la Resita la Caransebes,  iar muntele Semenic poate fi traversat dintr-o parte in alta.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Serpentinele, aerul tare de munte si peisajele superbe, fac ca acest drum sa rivalizeze cu mult mai cunoscutele Transfagarasan sau Transalpina.

Pentru a intra pe Trans-Semenic se poate merge fie pe varianta veche, de la Resita la Valiug, fie pe varianta noua, pornind de la drumul national 6. Venind dinspre Caransebes, in localitatea Slatina Timis virati la dreapta catre centrul localitatii si de acolo continuati drept inainte, pe langa caminul cultural. Pentru a fi siguri ca nu va rataciti, cereti indicatii de la localnici.

Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro, infocs.ro

Poate vrei sa citesti si despre:
Muzee ce pot fi vizitate gratuit in Bucuresti
Informatii despre patinoarele din Bucuresti si din tara
Partii de schi din Romania. AmplasareTag-urile acestui articol

transsemenic muntele semenic drumuri spectaculoase romania

Galerie foto

GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 1 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 2 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 3 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 4 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 5 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 6 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 7 GALERIE FOTO  Trans-Semenicul a fost inaugurat oficial - Imaginea 8

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net