Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Noaptea Muzeelor 2016 va avea loc pe 21 mai

3 Ianuarie 2016

NOAPTEA MUZEELOR 2016.Editia din 2016 a evenimentului intitulat Noaptea Muzeelor nu va mai avea loc pe 14 mai, cum era anuntat initial, ci in data de 21 mai 2016.

NOAPTEA MUZEELOR 2016.Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment international initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta.

NOAPTEA MUZEELOR 2016. Muzeele bucurestene si nu numai isi asteapta vizitatorii la expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii si evenimente speciale interactive. Vizitatorii pot alege sa-si petreaca noaptea de 21 spre 22 mai 2016 parcurgand atat muzee si organizatii culturale care si-au facut o traditie din sarbatorirea acestui eveniment, cat si muzee si organizatii care s-au alaturat recent programului.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


NOAPTEA MUZEELOR 2016. Editia din anul 2015 a fost marcata de un protest subtil si inedit, consecinta a unui fenomen dramatic care a dinamitat comunitatea muzeala si patrimoniul sau cultural. In ultimii ani, peste 120 de sedii unde functioneaza muzee de tot felul si zeci de mii de piese din colectiile mai multor astfel de muzee au fost retrocedate sau aflate in curs de retrocedare. Pentru toate acestea nu sunt identificate inca solutii alternative de functionare.

NOAPTEA MUZEELOR 2016. Ca in fiecare an, RATB va infiinta o linie speciala cu ocazia acestui eveniment, autobuzele urmand a circula intre orele 21.00-04.00.

NOAPTEA MUZEELOR 2016. Muzeul National de Geologie, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul National Cotroceni, Muzeul National al Aviatiei Romane, Muzeul National de Istorie a Romaniei sau Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti sunt doar cateva dintre muzeele ce vor participa la program.

Poate vrei sa citesti si despre:
Minunile naturale ale Romaniei
Cele mai spectaculoase cetati din Romania
Ce reprezinta numele judetelor RomanieiTag-urile acestui articol

noaptea muzeelor 2016 21 mai 2016 noaptea muzeelor noaptea alba a muzeelor 2016 noaptea muzeelor in bucuresti

Galerie foto

Noaptea Muzeelor 2016 va avea loc pe 21 mai - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net