Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto)

29 Ianuarie 2012

Amatorii de senzatii tari pot incerca acum sa vada Bucurestiul din aer. Zborurile se fac cu un avion ultrausor, motodeltaplan si cu motoparapanta, prin pachete de zbor extrem de atractive. Zborurile pleaca de la aerodromul Aerofox din Sirna, situat la jumatatea distantei dintre Bucuresti si Ploiesti si dureaza minim 20 de minute, in functie de programul ales. Preturile incep de la 60 de euro si ajung pana la 150 euro.

Experienta propriu-zisa incepe de obicei cu o discutie cu pilotul in care amatorii de adrenalina au ocazia sa afle cat mai multe detalii despre zborul care urmeaza. Se stabileste apoi traseul de zbor in functie de starea vremii (se poate zbura deasupra lacului Snagov sau se poate merge pana la munte, la mare sau chiar in Delta Dunarii). De pe aerodromul de langa Bucuresti se decoleaza cu avioane ultrausoare Apollo Fox si Pioneer 300. Acestea pot urca de la cateva sute de metri pana la o mie de metri altitudine, dar pasagerii prefera de obicei inaltimile mai mici pentru a putea admira privelistea.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Asemenea servicii mai exista in Cluj-Napoca (aerodromul Cluj-Napoca din Dezmir, comuna Apahida) si Vatra Dornei. Din Cluj Napoca, traseul este Cluj - Cheile Turzii - Cetatea Coltesti - Rimetea - Cheile Aiudului - Cluj, iar preturile incep de la 59 de euro / 30 de minute.

Cum se ajunge la Sirna:
Modalitate acces auto: In sensul de mers dinspre Bucuresti spre Ploiesti, pe DN1, in centrul comunei Potigrafu, se vireaza la stanga. Se merge pe drumul principal 12 km, pana in comuna Poienarii Burchii. La iesirea din aceasta comuna se vireaza la dreapta spre Sirna (exista un indicator rutier spre Sirna). Dupa 1 km, inainte de intrarea in comuna Sirna, se poate observa Hangarul Aerofox pe dreapta.Pentru mai multe detalii accesati www.aventuracard.ro

Poate vrei sa citesti si despre:
Muzee ce pot fi vizitate gratuit in Bucuresti
Informatii despre patinoarele din Bucuresti si din tara
Partii de schi din Romania. Amplasare


Sursa foto: www.pilotmagazin.roTag-urile acestui articol

aventura card avion bucuresti zbor in bucuresti aerodrom sirna

Galerie foto

Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 1 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 2 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 3 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 4 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 5 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 6 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 7 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 8 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 9 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 10 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 11 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 12 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 13 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 14 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 15 Pe aripile aventurii! Cu avionul deasupra Bucurestiului (Foto) - Imaginea 16

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net