Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Therme Bucuresti. Ce nemultumiri au vizitatorii centrului de wellness din Balotesti

24 Ianuarie 2016

Pe 14 ianuarie a fost inaugurat Therme Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment. Situat in comuna Balotesti, Therme are peste 800.000 de plante, cea mai mare piscina cu valuri din Romania si un sistem de tobogane a caror lungime totala ajunge la 1.500 de metri. Pretul de intrare porneste de la 39 de lei si variaza in functie de numarul de ore si de zonele care sunt accesate.

O parte a vizitatorilor care au fost la Therme au scris, la sectiunea de comentarii din pagina de Facebook a complexului, propriile lor impresii despre centrul de wellness. "Faceti obligatoriu sistem de rezervari on line", spune Popa Eduard. "Faceti ceva cu domnisoarele cu parul lung, intra in ape despletite ca Ileana Cosanzeana, apa este plina de par. Este neigienic, dizgratios si peste tot interzis", spune Pepino Popescu. "Clorul te "sparge"la ochi si la nas de cand intri", a scris userul Claudio Siciliano.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


O alta problema este legata de pampersii folositi aruncat intre plantele din complex. Nici regula conform careia un sezlong pe care nu sta nimeni dar pe care este aruncat un prosop se elibereaza dupa 30 de minute nu se aplica.

"Cam putine uscatoare de par, 1 la 20 vestiare. Daca nimeresti la plecare cu inca 4-5 persoane, cam astepti daca vrei uscator", a scris userul Catacadi. "Nu sunt scurgeri pentru excesul de apa din afara piscinelor, iar angajatii nu sunt profesionisti", a scris si Alex.

Zilele trecute, doua familii de romi au fost date afara din complex fara explicatii. Interesant este ca proprietarii Therme au apelat la serviciile unuia dintre acestia pentru inaugurare, un om de afaceri care detine un depozit de flori. "Centrul termal din Balotesti am inteles ca este un loc frumos, de relaxare. Am ajuns acolo cu sotul si cu inca o familie. Dupa ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. In momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba. Dansii ne-au intrebat daca suntem romi. Le-am spus ca traim in Romania si avem trecut in buletin ca suntem cetateni romani. Noi am vazut ca sunteti romi, iar conducerea nu este de acord ca romii sa beneficieze de serviciile centrului SPA. Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus ca nu avem ce vorbi pentru ca suntem romi iar ei au primit directiva sa nu ne lase sa intram. Managerul de la SPA, m-a contactat sa le dau flori, pentru evenimentul de la deschidere. Eu i-am ajutat, iar ei ne-au dat afara. Nu se poate sa fim tratati ca niste gunoaie de oameni. Fie ca esti roman sau tigan, daca indeplinesti toate regulile acestei tari nu este normal sa fii dat la o parte si umilit. Nu este nici o lege pentru acesti oameni care vin la noi si cumpara un petic de pamant, iar apoi se cred stapani in Romania."

Dupa o zi a sosit si replica celor de la Therme: "Accesul in Therme Bucuresti este reglementat de un regulament de ordine interioara, valabil in toate centrele Grupului Wund din Europa, menit sa asigure confortul, siguranta si relaxarea clientilor nostri. Nu este tolerat niciun fel de limbaj sau comportament agresiv sau neadecvat. Vizitatorii care incalca acest regulament au accesul restrictionat pe toata suprafata Therme Bucuresti. Therme Bucuresti colaboreaza cu mai multe firme de paza, ale caror atributii principale sunt cele legate de respectarea regulamentului. Legat de acest incident, am fost informati de catre firma de paza ca persoanele in cauza au incalcat regulamentul pe proprietate privata, drept pentru care le-a fost restrictionat accesul."

Poate vrei sa citesti si despre:
Minunile naturale ale Romaniei
Cele mai spectaculoase cetati din Romania
Ce reprezinta numele judetelor RomanieiTag-urile acestui articol

therme bucuresti piscina cu valuri

Galerie foto

Therme Bucuresti. Ce nemultumiri au vizitatorii centrului de wellness din Balotesti - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net