Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Top 5 destinatii preferate de romani pentru vacanta de Rusalii

24 Mai 2017

Procentajul rezervarilor la hoteluri in perioada Rusaliilor a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform estimarilor platformei de rezervari hoteliere HotelGuru.ro. Printre destinatiile preferate ale romanilor care au ales sa calatoreasca de Rusalii se regasesc zonele turistice din Transilvania, statiunile de pe Valea Prahovei, regiunea Bucovinei dar si statiunile balneo-climaterice. Ca noutate, in acest an exista o cerere in crestere si pentru destinatiile din Ungaria aproape de granita cu Romania dar si Delta Dunarii. 

Conform estimarilor HotelGuru.ro, gradul de ocupare al hotelurilor va depasi 80% in aceasta perioada. Hotelierii au pregatit pachete promotionale in care au inclus mesele festive si programe de divertisment. Bugetul romanilor pentru un sejur de Rusalii se incadreaza intre 450-800 lei/ persoana / trei nopti de cazare. Cele mai multe rezervari au fost facute pentru perioada joi, 1 iunie 2017 – luni,  5 iunie 2017.

Printre destinatiile cele mai cautate de Rusalii, se regasesc: Sovata, Poiana Brasov, Bucovina, Delta Dunarii si Budapesta, aceasta din urma fiind preferata de romanii din Vestul tarii.Tag-urile acestui articol

vacanta rusalii 2017 destinatii de vacanta

Galerie foto

Top 5 destinatii preferate de romani pentru vacanta de Rusalii - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net