Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Top cinci destinații de sărbători: Madeira, Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda şi Maldive

15 Decembrie 2016

Destinaţiile exotice sunt în topul preferinţelor românilor pentru vacanţele de sărbători, cererea crescând în acest an cu 10%, în timp ce pentru destinațiile tradiționale, precum Austria, Cehia, Emiratele Arabe și Israel cererea a fost mai mare cu 15%.

Pachetul mediu al vacanțelor pentru Crăciun vândute de Cocktail Holidays a fost anul acesta de 783 de euro, față de 625 de euro anul trecut, iar pentru vacanţa de Revelion, 1.600 de euro/persoană, față de 1.229 de euro/persoană, anul trecut.

Top cinci destinaţii exotice pentru iarna 2016 e dat de Madeira, Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda şi Maldive, pentru care turiştii au plătit între 749 şi 8.164 de euro/persoană. Cel mai ieftin pachet pentru Madeira a costat 749 de euro/persoană/6 nopți, pentru Maldive 1.290 de euro/11 nopți, pentru Thailanda 1.484 de euro/8 nopți, pentru Sri Lanka 1.745 de euro/8 nopți, iar pentru Zanzibar 1.999 de euro/9 nopți.  Cel mai scump pachet, în valoare de peste 19.000 de euro, a reprezentat o vacanţă de Revelion în Maldive. Un cuplu a ales un bungalow front beach la un hotel de cinci stele cu all inclusive, pentru 8 nopţi, cu cină festivă de Revelion, transfer cu barca de mare viteză, taxe de aeroport, asistenţă turistică în limba engleză.

”Am diversificat oferta de vacanțe exotice din acest an, am introdus mai multe chartere de sărbători în Madeira, după premiera de iarna trecută, pe fondul cererii mari din partea turiștilor. Am avut în ofertă Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda, am făcut oferte personalizate pentru destinații ca Bora Bora și ne-am bucurat să constatăm că un număr mare de români doresc să înceapă noul an într-o destinație însorită”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.  

O mare cerere pentru vacanțe în destinații exotice este și în afara sărbătorilor de iarnă. Pentru lunile ianuarie, februarie, martie, aceste pachete se pot achiziționa cu reducere de 20%, prin programul Early Booking, care se încheie la jumătatea lunii februarie.

Pentru Crăciun s-au căutat în special oraşele europene unde se organizează spectacole stradale, târguri tradiţionale, Israelul, pentru vizitarea locului sfânt al naşterii lui Isus Hristos în ziua de Ajun sau pentru concertul special de Crăciun din Bethleem, dar și Emiratele Arabe Unite, pentru temperaturile ridicate. Pentru astfel de vacanţe, turiştii au plătit de la 499 de euro/persoană, pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul.Tag-urile acestui articol

destinatii de vacanta Madeira Zanzibar

Galerie foto

Top cinci destinații de sărbători: Madeira, Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda şi Maldive - Imaginea 1

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net