Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix

22 August 2015

In statiunea Baile Felix se va deschide in aceasta toamna cel mai mare complex de agrement din Romania. 29 de milioane de euro este investitia pe care Societatea Turism Felix a facut-o in complexul cu 14 bazine cu apa, o baza de tratament echipata cu aparatura noua, de ultima generatie, sali de conferinta, restaurante, plus o zona de agreement, dar si un hotel de cinci stele.

Doua treimi din zona este acoperita, iar o treime este in aer liber. Partea acoperita dispune de acoperisuri rabatabile, sub forma de semicerc care se strang, astfel ca pe perioada iernii sau toamna cand e mai rece se pot inchide. Aceasta va functiona atat iarna cat si vara, in timp ce partea neacoperita va functiona doar pe perioada estivala.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Noul complex ofera sapte bazine cu apa termala si alte sapte cu apa incalzita. Cand vine vorba despre relaxare si distractie, turistii vor avea parte de aparate de hidromasaj, paturi de masaj subacval, ciuperca de apa si un bazin special, unde vizitatorii vor fi intampinati cu lumini colorate, jacuzzi, topogane, pestera interioara si multe alte metode de relaxare.Poate vrei sa citesti si despre:
Minunile naturale ale Romaniei

Cele mai spectaculoase cetati din Romania
Ce reprezinta numele judetelor RomanieiTag-urile acestui articol

baile felix complex balnear hotel 5 stele baile felix bazin acoperit baile felix

Galerie foto

Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 1 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 2 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 3 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 4 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 5 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 6 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 7 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 8 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 9 Un complex balnear de 5 stele se va deschide la Baile Felix - Imaginea 10

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net