Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Cum să călătoreşti cu mai puţin de 100 de euro

27 Ianuarie 2017

Nu cred că există cineva care să refuze o călătorie, oriunde ar fi ea. În urmă cu 20-30 de ani, călătoriile erau apanajul celor care aveau venituri peste medie. Astăzi, călătoriile au devenit accesibile unui număr mare de oameni. Nu doar lipsa vizelor în țările Uniunii Europene sau creșterea veniturilor a dus la acest fenomen. Apariția companiilor low-cost și dezvoltarea unor afaceri pe internet au dat posibilitea multora să viziteze foarte multe locuri.

Citeste tot »


Budapesta a interzis circulația în oraș a mașinilor Euro 0, 1, 2, 3 și 4

27 Ianuarie 2017

Vești proaste pentru românii care vor să călătorească la Budapesta cu mașina. Primarul general al capitalei Ungariei a interzis circulația în oraș, pe timpul zilei, a mașinilor poluante, încadrate în clasa de poluare Euro 0, 1, 2, 3 și 4 sau neîncadrate în nicio clasă de poluare. Cei care nu respectă interdicția vor fi amendați cu aproximativ 500 de euro. Aceste restricții nu sunt aplicate pe segmentele drumului expres M0 care tranzitează zona administrativă a Budapestei și pe segmentul de drum de la limita zonei administrative a orașului.

Citeste tot »


Topul celor mai sigure zece tari in care poti calatori

16 Ianuarie 2017

Atentatele recente din mai multe tari ale lumii au facut din turism un subiect sensibil. Tot mai multe persoane sunt reticente in a alege ca destinatie de vacanta o tara in care au fost atentate. Turcia este un bun exemplu. Daca in anii trecuti era o performanta sa gasesti un loc in statiunile din Antalya, lucrurile s-au schimbat radical acum. In acest moment, Sudanul de Sud si Siria sunt cele mai nesigure tari.

Citeste tot »


Calatoriile in lunile ianuarie si februarie, printre cele mai ieftine din an

9 Ianuarie 2017

Pentru calatorii care prefera sa isi organizeze vacantele din timp, lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai importante din an. Pe de o parte biletele de avion cu perioada de calatorie in luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decat media pretului biletelor in restul anului, daca sunt rezervate din timp. Pe de alta parte, in luna ianuarie companiile aeriene lanseaza cele mai mari promotii din an.

Citeste tot »


Recomandari pentru destinatii de shopping: unde sa mergi pentru a te bucura de o vacanta placuta, in timp ce faci cumparaturi

9 Ianuarie 2017

Inceputul anului este in mod traditional o perioada dedicata reducerilor de iarna, cand peste tot in Europa poti gasi preturi avantajoase pentru o gama variata de produse. Tripsta propune 8 destinatii europene unde poti face cumparaturi la cele mai bune preturi, profitand de reducerile de iarna, in acelasi timp cu a te bucura de un city break placut. De la magazinele de designer pana la cele ale brandurilor faimoase: orasele europene intampina noul an cu reduceri

Citeste tot »


« 1 2 3 4 ... 78 »