Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Zile libere in 2017. Cele 14 zile libere din 2017

3 Decembrie 2016

In anul 2017, zilele libere legale acordate de catre stat in 2017 vor fi in numar de 14. Angajatorii, atat din mediul public cat si din cel privat, au obligatia de a le da liber salariatilor. Daca in 2016 o buna parte a zilelor libere legale au fost in weekend, situatia se schimba mult in 2017. In 2017 vom avea doua sarbatori legale in plus: 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor si 1 iunie, Ziua Copilului. Unele categorii de salariati trebuie sa lucreze, totusi, chiar si in zilele nelucratoare de sarbatoare legala.

Citeste tot »


FOTO Therme se extinde. Cum arata noul spatiu de agrement

28 Noiembrie 2016

La mai puțin de un an de la lansare, Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție din Europa, construit greenfield, devine și mai mare. Corpul Galaxy, destinat familiilor, se extinde cu o zonă nouă, cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați, dezvoltată pentru a satisface așteptările publicului, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro. Extinderea a fost decisă mai devreme decât planificarea inițială a proiectului și s-a bazat pe succesul înregistrat încă din prima zi de la lansare.

Citeste tot »


Traditii si superstitii legate Sfantul Andrei in Europa

28 Noiembrie 2016

Cele mai importante traditii de la noi, din Romania, spun ca in aceasta noapte spiritele umbla pe pamant si este important sa se foloseasca protectie atat pentru casa cat si pentru sine: pentru aceasta se foloseste usturoiul, frecat de usi si geamuri, mancat sau chiar frecat de piele. In acelasi timp, insa, exista multe superstitii legate de aflarea unor aspecte legate de viitor: tinerele femei sunt incurajate sa isi puna busuioc sub perna pentru a-si visa ursitul, iar gospodarii pun grau la incoltit pentru a afla cum va fi recolta de anul urmator dar si cat de prospera va fi familia.

Citeste tot »


Hotelierii care nu ofera Wi-Fi vor pierde din clienti in urmatorii ani

20 Octombrie 2016

Acum 20 de ani tot ce ne doream era o vacanta la mare sau la munte, intr-un hotel cu conditii decente de cazare si masa. Lucrurile insa s-au schimbat. Definitia decentei a devenit relativa, pensiunea completa, si aceasta, optionala. In schimb au aparut alte cerinte. Ne dorim vacante in locatii deosebite si cu facilitati care sa fie in pas cu noile realitati. Iar realitatea este ca multi dintre noi ne-am obisnuit sa avem mai mereu acces la internet. In ce mod schimba viata si afecteaza timpul aceste modificari de prioritati?

Citeste tot »


Ce tari si destinatii pentru SKI prefera romanii?

19 Octombrie 2016

Mai sunt doar cateva saptamani pana la deschiderea oficiala a sezonului de SKI in statiunile montane din Europa. Inregistram cele mai mari cresteri din ultimii 3 ani, pesemne ca tot mai multi romani isi trec in calendar o vacanta cu acest specific. Nu trebuie sa fim neaparat skiori, un studiu arata ca 1 saptamana de locuit la munte iti schimba sangele pentru cateva luni de zile” reiese din datele Fortuna Business Travel din Bucuresti.

Citeste tot »


« 1 ... 4 5 6 ... 78 »