Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Noaptea Muzeelor 2016 va avea loc pe 21 mai

3 Ianuarie 2016

Editia din 2016 a evenimentului intitulat Noaptea Muzeelor nu va mai avea loc pe 14 mai, cum era anuntat initial, ci in data de 21 mai 2016. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment international initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta. Muzeele bucurestene si nu numai isi asteapta vizitatorii la expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii si evenimente speciale interactive. Vizitatorii pot alege sa-si petreaca noaptea de 21 spre 22 mai 2016 parcurgand atat muzee si organizatii culturale care si-au facut o traditie din sarbatorirea acestui eveniment, cat si muzee care s-au alaturat recent programului.

Citeste tot »


Zile libere in 2016 pentru angajatii din Romania

2 Ianuarie 2016

Cate zile libere vor avea romanii in 2016? Mai putine ca in 2015! In 2016, Pastele este sarbatorit pe 1 mai, astfel ca romanii pierd o zi libera, deoarece ambele zile, de Pasti si de 1 mai nu se muncea. Situatia este identica cu Craciunul, 25 decembrie va fi in 2016 intr-o duminica. Chiar daca Parlamentul a decis ca 24 ianuarie (Unirea Principatelor) si 19 februarie (Ziua Brancusi) sa fie declarate Zile Nationale, acestea nu sunt insa si zile nelucratoare. Romanii vor avea urmatoarele zile libere in 2016, acestea fiind sarbatori religioase sau publice.

Citeste tot »


GALERIE FOTO Spectacolul betiei. Cum au petrecut englezii Revelionul

1 Ianuarie 2016

Mari amatori de distractii, englezii profita de orice ocazie pentru a se simti bine. Alcoolul este prezent in cantitati uriase la orice petrecere, barbatii si femeile band cot la cot. Imaginile surprinse de presa engleza la petrecerile dintre ani sunt de-a dreptul socante: barbati aproape dezbracati, femei care dorm pe strada, adolescenti in coma urcati in ambulante, batai cu politia sau munti de gunoaie pe strazi. Politistii au fost nevoiti sa faca 48 de arestari in noaptea dintre ani. Fotografiile au fost realizate in Londra, Edinburgh, Aberystwyth, Birmingham sau Swansea.

Citeste tot »


Disparitia unor simboluri: cinematografele din Bucuresti

28 Noiembrie 2015

Treptat, locurile care aminteau de vechiul Bucuresti dispar unul cate unul. Acum este randul cinematografelor, dupa ce multe cladiri de patrimoniu au fost daramate pentru a se ridica in locul lor mastodonti de sticla. Prima batalie a vechilor sali de cinema a fost pierduta acum multi ani, cand in Bucuresti, dar si in marile orase din tara, au aparut mall-urile. Dotate cu aparatura de ultima generatie, dar si cu o oferta vasta de filme data de numarul mare de sali amplasate una langa cealalta, noile cinematograme au castigat detasat batalia cu salile prafuite in care confortul lipsea cu desavarsire.

Citeste tot »


Austria introduce un nou indicator rutier

24 Noiembrie 2015

Se apropie perioada in care romanii vor lua cu asalt statiunile montane din Austria. Cei mai multi prefera deplasarea cu autoturismul, mai ales cei din vestul tarii. Soferii care ajung in Austria trebuie sa fie foarte atenti la un nou semn rutier amplasat pe autostrazi. Chiar daca viteza maxima pe autostrazile din Austria este de 130 km/h, in fata soferilor, pe langa semnalizarile electronice, pot aparea limitari de viteza, unele insotite de simbolul IG-L. Este vorba de abrevierea de la Immissionsschutzgesetz Luft, ceea ce imseamna ca poluarea din cauza noxelor masinilor pe acea portiune de drum a depasit limitele admise.

Citeste tot »


« 1 ... 6 7 8 ... 78 »