Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


FOTO Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur

19 Noiembrie 2015

Cotată drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume în toate topurile realizate de specialiști în domeniu, plaja Egremni din insula Lefkada a dispărut în urma cutremurului din 17 noiembrie, care a lovit Grecia. În urma seismului și-asu pierdut viața două persoane. Potrivit Institutului geodinamic al Observatorului din Atena, seismul, de 6,1 grade pe scara Richter, s-a produs in mare, la 283 de kilometri vest de Atena. In Grecia au loc frecvent cutremure, aici avand loc jumatate din seismele care se produc in Europa.

Citeste tot »


Centrul Vechi, o bomba cu explozie intarziata

9 Noiembrie 2015

Tragedia de la clubul Colectiv a readus in discutie siguranta cluburilor din Centrul Vechi al Bucurestiului. Locul a devenit kilometrul zero al distractiei atat pentru bucuresteni, cat si pentru turistii straini. Daca in urma cu 10 ani nu aveai unde sa bei o cafea, acum aproape toate cladirile au fost transformate in baruri, cluburi, restaurante sau fast-food. Cei care merg acolo isi asuma un risc enorm, orice cladire putandu-se prabusi la un cutremur mai mare. Autoritatile au vina pricipala in acest sens, acordand autorizatii fara a fi respectate norme elementare de siguranta.

Citeste tot »


Muzeul fotbalului german din Dortmund

25 Octombrie 2015

La Dortmund a fost inaugurat muzeul fotbalului german, in centrul atentiei fiind echipa nationala, Mannschaft, dar si eroii sai. In muzeu sunt reunite 1.600 de exponate despre selectionata germana si mai putin de istoria bogata care a marcat Bundesliga. ''Echipa nationala este subiectul central al acestui muzeu, deoarece cluburile germane au muzeele lor'', a explicat directorul noii institutii din Dortmund. Printre exponate se afla balonul cu care s-a jucat in finala Cupei Mondiale din anul 1954, cand Germania de Vest era condusa de Ungaria cu scorul de 2-0 dupa 8 minute, dar a reusit sa intoarca rezultatul, 3-2 la final.

Citeste tot »


Singura girafa din Romania se afla la Gradina Zoologica din Targu Mures

21 Octombrie 2015

Singura girafa din Romania a ajuns la Gradina Zoologica din Targu Mures, direct de la Roma. Si vestea buna este ca in curand, langa femela numita Camerun, va fi adusa si prietena cu care a trait in acelasi padoc din Italia. Pentru ca Zoo Targu Mures are un spatiu de 40 de hectare si indeplineste toate normele europene, a castigat dreptul de a gazdui girafe. Animalele exotice de la Gradina Zoologica din Targu Mures, incepand cu cei doi elefanti si terminand cu zebrele, cangurii si maimutele, vor putea fi vizitate si pe timp de iarna, in padocurile incalzite.

Citeste tot »


Secretele murdare din hoteluri

3 Octombrie 2015

Hotelurile ascund de multe ori secrete despre care nu vorbeste nimeni. Un subiect tabu dintr-un hotel este curatenia. Este primul aspect de care te lovesti, ca turist, atunci cand intri intr-o camera de hotel. Patronii unor hoteluri din SUA au dezvaluit ca sunt lucruri pe care receptionerii nu le dezvaluie turistilor. De exemplu, asternuturile nu se spala de fiecare data. Acestea se schimba si se spala, in mod normal, de fiecare data cand pielea unui oaspete a intrat in contact cu acestea. Cu toate acestea, nici cele mai luxoase si bine cotate hoteluri nu tin cont de fiecare data de aceasta regula.

Citeste tot »


« 1 ... 7 8 9 ... 78 »